U bent hier: Home / Geschiedenis van 9/11

Geschiedenis van 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 07-09-2018 06:00
Opgeslagen onder:

11 september 2001 is het 17 jaar geleden dat de torens van de Twin Towers zijn ingestort. De leugenpers predikt nog altijd dat vliegtuigen daarvoor verantwoordelijk zijn terwijl er geen enkele natuurkundige of scheikundige theorie bestaat die dit logisch kan verklaren. De zogenoemde pancake theory heeft geen basis in de wetenschap. Personen die de officiële verhalen over het instorten van de Torens van de Twin Towers als waarheid navertellen zijn niet goed bij het hoofd of betrokken bij de terroristische mogendheid die waarachtig verantwoordelijk is voor die aanslagen. Dat is de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn het startschot voor de volgende Holocaust. De eerste 10.000 offers zijn met het instorten van de torens van de Twin Towers gebracht, de rest met de daarop volgend excessieve bombardementen in moslimlanden want moslims zouden de daders zijn terwijl elke patriot weet dat de imposante hoogbouw van de Amerikaanse professionele architecten en engineers dankzij de eveneens imposante stalen kern van kwalitatief het beste staal ter wereld nooit symmetrisch in het eigen fundament met welhaast vrije val snelheid gestort kunnen zijn zonder dat zij met geavanceerde explosieven vanaf dat fundament en/of de kern van de stalen constructies zijn opgeblazen. De soortelijke massa van aluminium is vele keren kleiner dan dat van het staal wat is gebruikt om de torens van de Twin Towers op te trekken.

In Nederland vinden journalisten het niet leuk wanneer wordt openbaar gemaakt dat het plan voor de aanslagen in de VS 11 september 2001 past in de agenda van de internationaal opererende terroristische organisatie wat is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door journalist Theodor Herzl. De geschiedenis over de aanslagen in de VS 11 september 2001 zoals déze officieel wordt naverteld door journalisten en bestuurders is een leugen die past in de traditie en cultuur van het vertellen van leugen als waarheid zoals iedereen ook keihard wordt misleidt over welke (rechts)personen feitelijk verantwoordelijk zijn voor Hitler en de gaskamers. Adolf Hitler was de door journalisten gedroomde nutteloze leider waarmee zij de door hen bedachte Endlösung van alle kanten konden benaderen. Adolf Hitler is product of middel van de organisatie van deze terroristen net zoals Geert Wilders en de Telegraaf (Media Groep) dat zijn.

Share |

Permalinks