U bent hier: Home / Auschwitz was kibbutz

Auschwitz was kibbutz

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2019 06:00
Opgeslagen onder:

Daar staat ze dan. Hanna Luden. Directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Ze herdenkt Auschwitz. Op 27 januari 1945 bevrijd door het Russische Rode Leger. In het grote archief van het CIDI bewaart Hanna Luden zorgvuldig de brondocumenten die bewijzen dat de Zionisten de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. De Zionisten kampeerde al in 1933 op de locatie waar later Auschwitz verrees. De grote Nazileider Feder die een relevante rol heeft gespeeld bij de bouw van Auschwitz was Zionist. Net als mister Holocaust Adolf Eichmann himself.

Auschwitz is op particulier initiatief gebouwd als agrarisch modelkamp. Het bedrijf wat hiervoor verantwoordelijk was is IG Farben. De werknemers van dit bedrijf blijken de bruutste kampbeulen te zijn geweest. Geluk bij een ongeluk blijken er geen vier miljoen Joden te zijn vergast in Auschwitz zoals altijd beweerd. In Auschwitz zijn ongeveer een miljoen Joden vermoord. Dat is al ergens jaren negentig van vorige eeuw officieel vastgesteld. Daarom kan het aantal vermoorde Joden in de Tweede Wereldoorlog geen zes miljoen zijn. Van antisemiet Hanna Luden mag dit niet worden gepubliceerd want dat vindt zij Holocaustontkenning en beledigend voor Joden. 

Hanna Luden vertelt niemand dat uit haar archieven blijkt dat de Holocaust het idee is van de Oostenrijkse journalist en Zionistisch leider Theodor Herzl die tevens de held is van Geert Wilders. En dat de Zionisten al in 1900 wisten dat zij zes miljoen Joden om zeep zouden laten helpen door hun antisemitische vrienden en bondgenoten. Te Parijs 8 juni 1895 gebruikt Herzl de krachtige synoniem großer Vershonungsausklang om de Holocaust voor aan te kondigen in zijn instructies voor Endlösung en oppermacht die nauwgezet worden gevolgd door Hanna Luden en het CIDI. Hanna Luden en het CIDI jagen op Joden die de mening van Hanna Luden en het CIDI niet delen over het Zionisme en de zogenaamd Joodse Natiestaat. Hanna Luden heeft een Jodenprobleem.

Share |

Permalinks