U bent hier: Home / Waarheid over Deep Democracy

Waarheid over Deep Democracy

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Iedereen die van complotdenken houdt dient zich te verdiepen in Deep Democracy. Deep Democracy wordt verkocht als alternatief voor de democratie. Als systeem wijde aanpak. Omdat met democratie de leiders niet iedereen even makkelijk meekrijgen in hun beslissingen. Dit wordt wordt ‘beslissen zonder verliezers’ genoemd. En is bedoeld voor de wereld als alternatief voor besluitvorming en geschillenbeslechting. Deep Democracy is bedacht door een expert in natuurkunde die zijn psychoanalytica heeft geleerd in het Carl Jung instituut te Küssnacht, 100 kilometer van Basel. Hij is een hooggeleerde natuurwetenschapper van het MIT. In de jaren zestig/zeventig van vorige eeuw heeft hij naar eigen zeggen ontdekt dat democratie niet werkt omdat er nog altijd racisme bestaat.

Zijn proces  georiënteerde psychologie wordt door kenners gekwalificeerd als een vorm van ‘mind control’. De man beweert een Joodse afkomst te bezitten. Dit is van belang. Het creatieve brein van Deep Democracy is vandaag dik over de zeventig. Hij manipuleert de massa met een glimlach. Voor radicale verandering. Hij droomt van een vorst of koning waaraan hij dienstbaar is. De man schrijft het allemaal zelf in zijn boeken met even wonderbaarlijke titels als inhoud. Wat hij schrijft is pure fictie. Hij bedenkt zijn talenten waar iedereen bijstaat. Samen met zijn vrouw is hij uitvoerder van een goed geregisseerd rollenspel waarvoor hij in der tijd te Küssnacht middels diepgaande trainingen en rituelen in de bergen van Zwitserland het fundament heeft gelegd. Het bijzondere aan zijn Joodse afkomst is Carl Jung. Het creatieve brein van Deep Democracy kan weten dat Carl Jung partner was van de grote Nazileiders. De correspondentie van Carl Jung met de grote Nazileiders Erich Neumann is gewoon openbaar.

Het bijzondere aan het creatieve brein van Deep Democracy is voorts dat hij propageert oplossingen te leveren voor de spanningen in de wereld, terwijl hij als kenner van de natuurkunde tevens wegkijkt van de natuurkundefeiten die de grote daders van deze spanningen aanwijzen. In de nasleep van de terroristische aanvallen op de Verenigde Staten van Amerika op 11 september 2001 beschrijven het creatieve brein van Deep Democracy en zijn vrouw een psychoanalytisch “proces voor het werken met de rollen van terroristen en slachtoffer op innerlijke en uiterlijke niveaus”. Terwijl dit creatieve brein ook gewoon de natuurkundefeiten kan onderwijzen waarmee de rollen van de terroristen op alle niveaus van die aanslagen prijs worden gegeven.

De onderwijzers van Deep Democracy delen kennis waaraan niemand wat heeft. Deep Democracy laat de onderdrukkers meebeslissen. Meest bijzondere aan het creatieve brein van Deep Democracy is misschien dat de verondersteld Joodse man die is getraind in het instituut van Carl Jung verzwijgt dat de Holocaust is bewerkstelligd door de beweging waarvan psychoanalyticus Carl Jung partner was. De Nazi’s bestaan niet alleen uit Hitler, en Eichmann en Von Mildenstein en Feder. De Nazi’s bestaan sinds 1897 officieel georganiseerd als vereniging met het oorlogsdoel de Endlösung en oppermacht te bewerkstelligen. Deze organisatie is opgericht te Basel 1897 in de tijd van Carl Jung door een prominente Oostenrijkse journalist die atheïst was en het creatieve brein is van de Holocaust. En de ideologisch leider van Erich Neumann.

De nog altijd actieve organisatie die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers bestaat en bestond onder andere uit de volgende personen, in willekeurige volgorde: Theodor Herzl, Ze'ev jabotinsky, Carl Jung, Golda Meir, Meir Dizengoff, Geert Wilders, Thierry Baudet, Bush, Hitler, Eichmann, Feder, Von Mildenstein, Goebbels, Ein Harod, de Telegraaf. En alles wat daaromheen actief is en was. De feiten die bovenstaande bewijzen worden onder andere onder de pet gehouden door corporate antropologen die Deep Democracy propageren. En optreden als managers voor verandering. En beweren een Joodse afkomst te bezitten. Ook trainen zij de georganiseerde misdaad in de jeugdhulp. En leveren zij propaganda in onder andere de sociale media in het belang van de omzet van de Corporate Tribe. Zij maken normaal wat vreemd is. En vreemd wat normaal is.   

Bij deze wereldwijd opererende en/of optredende organisatie zijn ook artsen en psychiaters en publicisten betrokken die met kennis van de feiten liegen dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt. Deze leugen heeft tot nu meer dan 30 miljoen mensen het leven gekost. En gigantische winsten opgeleverd voor de Corporate Tribe. Vooral homoseksuelen en Afrikanen zijn de risico groep. Deze organisatie of misschien beter gezegd deze beweging is verantwoordelijk voor: slavernij, de Jodenvervolging van 1940-1945, de aanslagen in de VS 11 september 2001, (mogelijk) de aanslag op de MH17, 30 miljoen medicijnmoorden, referendumbedrog, gedwongen verdwijning van minderjarigen, misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, bedreigen van de rechtspraak, de Brexit en het voorbereiden van de volgende Holocaust.

Share |

Permalinks