U bent hier: Home / De beuk erin

De beuk erin

by J.L. de Kreek — last modified 22-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Als verder niemand aangifte doet van internationale misdrijven en terrorisme zullen de misdadigers winnen en hun streken een volgende keer weer uithalen voor meer macht. Het slaat helemaal nergens op zoals de Nederlandse journalistiek en media zich opstellen in het debat over Corona. Dat is op zichzelf een misdrijf want de terroristen en georganiseerde misdaad worden daarmee een dienst bewezen. Het is niet dat al die journalisten niet weten wat de wetten van Newton inhouden. Ze zijn geil van de macht die bij de leugen past. De Nederlandse journalistiek, media breed neemt in ieder geval sinds 1922 deel aan de beweging die zich sinds 1897 schuldig maakt aan stelselmatige misdrijven tegen de Joden voor oppermacht. Delpher.nl is uw vriend.

Afgelopen jaren is de nodige tijd energie en andere middelen geïnvesteerd in het meedelen aan het publiek van de stuitende feiten die journalisten willens en wetens aan het oog van het publiek onttrekken. De journalisten doen niks anders dan liegen en bedriegen en demoniseren en de wetenschap en feiten ontkennen.

Het algoritme van de Nederlandse journalistiek en media is gebaseerd op opzettelijke leugens. Over de Jodenvervolging, over de Holocaust. Over 9/11, over Hiv en AIDS en over de MH17 en over Corona en over de kinderbescherming en over Bill Gates. De leugens zijn dermate opzichtig dat het bizar is dat er nog zo veel zichzelf weldenkend wanenden op de apenrots erin geloven. De ontkenning van de wetenschap en de feiten die vergezeld gaan van de leugens is tegen alles wat wordt gezien als een maatschappij van beschaafde mensen.

Bestuurders en boardroom lijken louter het reptielenbrein aan te spreken omdat dit van hen nu eenmaal de succesvolle jagers maakt die de omzet bevorderen en aan het eind van het jaar een bonus mee naar huis nemen. Terwijl in een democratische rechtsstaat ook nog zoiets bestaat als verlichting en normaal doen. Deze mensen die allemaal hoog op de sociale ladder staan zijn vergeten dat de samenleving van hun fatsoen afhankelijk is. Bijvoorbeeld de kinderbescherming. Daaraan wordt heel veel geld verdiend door personen die allemaal zelf kunnen zien en begrijpen dat kinderbescherming zonder waarheidsvinding en zonder rechtsgeldige betekening van beslissingen van rechters gelijk staat aan gedwongen verdwijning of althans mensenhandel.

Nergens worden kinderen meer en vaker en harder verkracht en misbruikt dan in de kinderbescherming. Dat betekent niks anders althans het moet dan zo zijn dat de Nederlandse kinderbescherming is vergeven van de agressieve pedofielen die op allerlei manieren hun weerzinwekkende perverse prikkels bevredigen. En ze krijgen er nog geld voor ook. En de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zwijgt. En journalist Chris Klomp zwijgt. En YouTube verwijdert de video’s met de verhalen van slachtoffers. Dat is een situatie die nu al lange tijd bestaat. En al veel mensen hebben zich er tegenaan bemoeit om het te verbeteren en niks helpt. Ook journalist Cris Klomp helpt niet die stelt en beweert het onderwerp regelmatig te behandelen.

Dan vervolgens de Coronamaatregelen. Dezelfde groep personen als die verantwoordelijk is voor de georganiseerde misdaad in de kinderbescherming. Dezelfde bestuurders die in het ondertussen fluïde van rol zijn gewisseld. En thans als leiders van het coronacrisiscentrum de mensheid ongetemde problemen opleggen. Het is ronduit misdadig. En het is een vorm van deelname aan terrorisme dat de Nederlandse reguliere journalistiek nog altijd niet aan het publiek uitlegt dat het officiële verhaal over 9/11 helemaal niet kan. De haatradio in Rwanda kwam ook van journalisten.

Het zijn steeds journalisten en wetenschappers die aan de basis staan van high impact crimes en andere weerzinwekkende misdrijven. Zogenaamde wetenschapsjournalist Diederik Jekel bijvoorbeeld eet zich dik bij de publieke omroepen en lacht personen uit die hem aanspreken op zijn zijn verwrongen wetenschappelijke brein. Hij moet Newton toch begrijpen en kunnen relateren aan de beelden van 9/11? Of Stichting Skepsis. Zijn dat mafkezen of wat? Daar hebben ze een halve gare wiskundige die de waarheid ontkent en actief en opzettelijk nepnieuws verspreidt in het belang van de terroristen die de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 werkelijk hebben gepleegd.

Share |

Permalinks