U bent hier: Home / Marco Kroon voor lul gezet

Marco Kroon voor lul gezet

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Meeste mensen weten niet hoe gigantisch oorlogsheld Marco Kroon voor lul is gezet met de behandeling van en veroordeling in het hoger beroep in de strafzaak tegen hem wegens wildplassen en verzet bij zijn arrestatie tijdens Carnaval. De advocaat van Marco Kroon verdedigt ook de persoon die bewust de aanslag heeft uitgelokt te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Andere militairen zijn zwaargewond geraakt. Deze persoon die wordt verdedigd door de advocaat van Marco Kroon ziet ook de grote initiators van WOII en de Jodenvervolging als zijn helden.

Dat deze persoon nog niet strafrechtelijk is vervolgd voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten komt omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Krijgsmacht valt terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen om de in Nederland verblijvende Nederlandse daders van de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 straffeloos te laten. In de strafzaak tegen oorlogsheld Marco Kroon dient het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk te worden verklaard. Een met Carnaval wild plassende oorlogsheld wel vervolgen en de in Nederland verblijvende Nederlandse daders die schuldig zijn aan misdrijven tegen de Nederlandse en NATO krijgsmacht ongemoeid laten wijst erop dat het OM de opportuniteit en proportionaliteit uit het oog is verloren.
><br>Bovendien imponeert het als deelnemen van het Openbaar Ministerie aan de misdrijven tegen de veiligheid van de Staat der Nederlanden dat oorlogsheld Marco Kroon wel wordt vervolgd en die andere cliënt van zijn advocaat wordt vrijgeleid. Dat de advocaat van Marco Kroon spontaan uit zichzelf niet ziet en begrijpt dat hij niet tegelijk Geert Wilders en Marco Kroon verdedigen kan valt moeilijk te rijmen met zijn rol als reserve officier bij het Korps Mariniers. Welke reserve officier is tegelijk de raadsman van de man die schuldig is aan high impact crimes tegen de Krijgsmacht en van oorlogsheld Marco Kroon? En dan is de oorlogsheld ook nog eens de grote verliezer.
><br>Dat imponeert als een strijder in vreemde krijgsdienst van de statelijk en militair acterende beweging van de held van de cliënt die de initiatiefnemers van de Holocaust als helden ziet. De raadsman in kwestie is bekend met het feit dat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen om weg te kijken van het feit dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Want de stukken die daarop betrekking hebben zijn gewisseld met de verdediging van Wilders bij en tijdens de behandeling van zijn strafzaak in de Bunker te Schiphol. Journalist Saskia Belleman van de Telegraaf stond erbij en keer er naar.

Share |

Permalinks