U bent hier: Home / Vaccinatiehorror in Israël

Vaccinatiehorror in Israël

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De tweedegeneratie kent das Auschwitz-Gefühl. Het gevoel aan de beurt te zijn. Overerfde angst of gezonde intuïtie. Internet en de sociale media zijn voor journalisten handig omdat daarmee informatie kan worden verzameld zonder ter plaatsen te zijn. In Israël gaan de berichten over de grote aantallen doden ten gevolge van het Covidvaccin rond via de radio. Lijsten met namen worden genoemd van mensen die kort na het eerste of tweede Covidvaccin zijn overleden. Het vaccin lijkt te doen wat werd verwacht: realiseren van massamoord. Beter gezegd genocide. De groep die deze misdrijven pleegt is langer bekend omdat het ook schuldig is aan 30-miljoen Aids-doden. Aids en Covid19 zijn kunstmatige aandoeningen. Verkregen door het volgen van de adviezen van het RIVM en gelijken.

Dat Aids en Covid19 kunstmatige aandoeningen zijn is eenvoudig te herkennen voor elke basisarts. Iedereen met MAVO-niveau biologie in het pakket begrijpt dat Jaap van Dissel cum suis hun adviezen aan het Kabinet niet baseren op staande wetenschap en/of de feiten. In de virologie gelden reeds decennia bepaalde regels die strikt worden gehandhaafd behalve door het RIVM & co in verband met HIV en Covid19. Deze regels zijn Kochs Postulaten. Ook te begrijpen als de Grondwet van de virologie. Zowel Aids als Covid19 of Sars-cov-2 voldoen niet aan Kochs Postulaten. Het objectieve bewijs daarvan in verband met Aids is geleverd in Science in 1984 door Robert Gallo die ook drijvende kracht is achter het Covid19-bedrog. Journalisten spelen een hoofdrol in verband met het verdoezelen van de criminele feiten en omstandigheden.

Het objectieve bewijs dat er geen bewijs bestaat van het bestaan van Sars-cov-2 in biologische vorm wordt geleverd door virologe Marion Koopmans die deelneemt aan het kernteam van het OMT. Zij publiceert in haar wetenschappelijke publicaties dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch materiaal omdat er geen biologische bron voorhanden is. Dat is redelijk vermoeden van Sars-cov-2 als biologisch wapen. Het is niet verwonderlijk dat Israël voorop loopt bij en tijdens het vaccinatie-experiment. De feiten die bewijzen dat de eerdere experimenten op de Joden in Auschwitz zijn bewerkstelligd door de zogenaamd Joodse Staat in oprichting, worden bewust onder de pet gehouden door de MSM. Auschwitz en de NAZI”s stonden onder gezag van het bestuur van Israël in oprichting: Vereniging Erez Israël. De locatie van het kamp is in 1933 bepaald door de paramilitaire organisatie onder bewind van de leidinggevende van de vader van Benjamin Netanyahu.

Volgens Bibi zijn in Auschwitz de profetieën van Ezechiël 37 vervuld. In het Bijbelse boek Ezechiël 38 staat nog een Holocaust voorspeld. Die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Hedendaagse deelnemers aan de beweging die de eerste Holocaust heeft bewerkstelligd gespiegeld aan Ezechiël, werken aan de realisatie van de tweede Holocaust die staat voorspeld in Ezechiël. Tussen 1895 en 1904 heeft een bekende Oostenrijkse journalist zijn ideeën op schrift gesteld voor oppermacht voor het syndicaat van industriëlen wat wordt voorgezeten door zijn patroon en het on the fly uitroeien van de Joden en koloniseren van Palestina als grondgebied voor het Duizendjarig Nazirijk. Omdat journalisten beroep en gewoonte maken van het verspreiden van desinformatie hebben meeste mensen nooit begrepen dat de NAZI’s de oprichters en bestuurders zijn van de zogenaamd Joodse Staat.

De zogenaamd Joodse Staat Israël is EIN NAZI FAHRT NACH PALESTINA. Aangevoerd door de historische helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Adolf Eichmann is in Jeruzalem in 1961 door zijn vrienden en bondgenoten geëxecuteerd in verband met hun gezamenlijke genocide op de Joden. Er wordt al meer dan tien jaar gewaarschuwd voor de beweging van journalisten en hun media die al meer dan 123 jaar verantwoordelijk is voor aanhoudende misdrijven tegen het gehele Joodse volk. De Joden die in 1914 waarschuwde voor deze bende perscriminelen zijn subiet de mond gesnoerd in de media door de zichzelf weldenkend wanende redacties. Anno 2021 zijn Mainstream journalisten en hun media weer haantjes de voorsten met hun haatzaad en verhelen van de feiten. En weer medische experimenten op de Joden in lockdown. Nu lockdowned in Israël. Kunnen niet in of uit het wereldgetto want alle toegangswegen zijn afgesloten zogenaamd om de Joden te beschermen tegen het nieuwe Coronavirus en de varianten. Eli, Eli, de Telegraaf is ook weer van de partij.

Share |

Permalinks