U bent hier: Home / Holocaust der Virologen

Holocaust der Virologen

by J.L. de Kreek — last modified 25-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De virologen in Nederland, de wereld, en Europa behandelen een door hen bewerkstelligde aandoening als ware het gevolg van een nieuw virus. Het virus is niet zoölogisch. Dat is allang bewezen in de fameuze Corman-Drosten paper die zelfs de Wappies en Zappies niet begrijpend lezen. De PCR-test is gebaseerd op synthetisch genetisch materiaal want er is geen biologische bron voorhanden. De PCR-test meet het resultaat van een biologisch wapen. Patiënten met een kuchje ten gevolge van de actuele griep epidemie sterven door laatbehandeling in de ziekenhuis aan anti-trombose medicijnen en sedatie.

Covid19 is net als AIDS een designerziekte. Covid19 wordt verkregen door andere factoren dan een virus. Het virus is de aanleiding. Het wapen van de virologen is het uitschakelen van huisartsen in de eerste lijn. En toegang ontzeggen tot de geneesmiddelen die de klachten snel, veilig, goed en goedkoop bestrijden. Deze geneesmiddelen werken antiviraal. Dit wil zeggen dat de geneesmiddelen de reproductie van het virus tegengaan waardoor besmettelijkheid afneemt en er geen of minder kans bestaat op varianten. De varianten worden bewerkstelligd door de  vaccinaties. Vaccinaties werken niet antiviraal. Vaccinaties gaan besmettingen niet tegen. Vaccinaties bevorderen besmettelijkheid. Antivirale geneesmiddelen die het immuunsysteem versterken en effectief een habbekrats kosten en volledig veilig zijn, veel veiliger dan de vaccinaties, worden verdacht gemaakt door de virologen die bescherming wensen tegen bedreiging en vinden dat dreigen niet kan.

Al meer dan een jaar bewerkstelligen virologen de grootst mogelijke problemen in Nederland, de wereld en Europa. Ze gaan elk open en eerlijk debat uit de weg. En maken de geneesmiddelen verdacht die juist de pandemie van het Coronavirus veilig, goed en goedkoop bestrijden. De virologen bepalen middels bedrog en misleiding wat normaal is en halen in de sociale media het bloed onder nagels vandaan. Dat Marc van Ranst zich niet wenst te verantwoorden jegens Willen Engel is nog tot daaraan toe. Marc van Ranst vergeet echter dat Marc van Ranst in zeven miljard mensen een spuit wenst, en dat er mensen zijn die heel precies willen weten waar dat goed voor is voordat ze ranzige onzin van Marc van Ranst & co accepteren.

Marc van Ranst zit nu in een save house omdat een losgeslagen militair op hem zou jagen terwijl het hele leger tegen Marc van Ranst ingezet moet worden. Dat Marc van Ranst nog kan beschikken over internet in zijn save house is een luxe waarvan hij nog even kan genieten want voorlopig is hij nog een vrij man. Dat komt omdat de beweging waaraan de virologen deelnemen al meer dan een decennium onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigt en bedriegt om de beweging ongemoeid te laten. De misdrijven der virologen zijn al langer bekend. De criminele kunsten die nu worden uitgevoerd met Sars-cov-2 zijn soortgelijk aan de misdrijven der virologen in verband met Hiv en AIDS. Hiv is een compleet onschuldig virus. Aids wordt verkregen door de medicatie tegen Hiv en AIDS. Aids is geen virusziekte. AIDS is een syndroom. De tweede “s” in Sars slaat ook op Syndroom. Wat betekent dat er geen causaal verband bestaat tussen de luchtweginfectie en Sars-cov-2. De laatbehandeling, en het uitschakelen van huisartsen en het ontzeggen van toegang tot HCQ en ivermitine is de oorzaak van de luchtweginfectie waaraan mensen sterven zogenaamd ten gevolge van Sars-cov-2.

Mensen sterven in de ziekenhuizen door de verplichte laatbehandeling van een besmetting met Sars-cov-2. Om geen druk te hebben op ziekenhuizen in verband met Corona is het dwingend noodzakelijk dat huisartsen in de eerste lijn alle middelen en mogelijkheden krijgen om de besmettingen meteen in de kiem te smoren. De geneesmiddelen die worden geadviseerd door dr. Zelenko werken antiviraal. Die zetten een rem op de reproductie van het virus. De door de Virologen verdedigde mRNA-vaccins bewerkstelligen juist reproductie van het virus en de varianten. Op deze manier houden de terroristische virologen hun nieuw verworven macht in stand. Viroloog Marc van Ranst staat aan de basis van de Coronacrisis en weigert toegang tot geneesmiddelen waardoor wereldwijd meer dan zes miljoen mensen zijn gestorven. Een heuse holocaust.

Meer dan zes miljoen mensen in een jaar over de kling gejaagd door een industrie en de beroepsgroep die ook in Auschwitz aan de basis stond van een massaslachting. Dr Mengele was ook arts. En antropoloog bovendien. De praktijken der virologen kan hij zo bedacht hebben. Wereldwijd experimenten met genetische manipulatie op mensen tegen een virus waartegen een paar tabletten van de huisarts voor een paar dagen, het beste werken. De bijwerkingen en de slachtoffers van het vaccinatieprogramma stapelen zich op. Meer doden door vaccinatie gedurende de Coronaciris dan doden door alle vaccins afgelopen 10 jaar. En net als in 1940-1945 worden de terroristen en massamoordenaars volop actief geholpen door journalisten die aan de openbare bronnen zelf moeten kunnen zien en begrijpen dat de virologen een terroristische organisatie zijn.

Share |

Permalinks