U bent hier: Home / Universiteiten terroristische bolwerken

Universiteiten terroristische bolwerken

by J.L. de Kreek — last modified 28-07-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Wetenschappers en bestuurders van universiteiten spannen crimineel samen met journalisten voor het bewerkstelligen van het terroristisch en moorddadig Coronabeleid. Deze kongsi bedriegt het Kabinet en Parlement als middel tot uitvoering van de gezamenlijke terroristische agenda. De universiteiten houden in hun bibliotheken de authentieke documenten verborgen die objectief bewijzen dat deze criminele samenspanning teruggaat tot 1895 toen het creatieve brein van het complot zijn ideeën voor Holocaust en oppermacht opschreef in een brief aan het wereldhuis van de familie Rothschild.

Recent is gebleken dat rechtsfilosoof Roland Pierik van de Universiteit van Amsterdam pleit voor vaccinatiedwang of -drang omdat hij van mening is dat vaccineren of thuisblijven de enige methode is om het virus eronder te krijgen. Bovendien blijkt Roland Pierik als prominent wetenschapper aan de UvA ook in verband met de vervuiling door CO2 er volledig naast te zitten. Het optreden van Roland Pierik staat niet op zichzelf. 

Bestuurders van zijn universiteit en journalisten van de Mainstream media laten hetzelfde geluid horen en zijn op geen enkele manier bereid gewoon de feiten te respecteren of accepteren. De geschiedenis in verband met de Holocaust en de Jodenvervolging zoals dit wordt onderwezen aan de universiteit van Roland Pierik is een opzettelijke leugen van deelnemers aan de beweging die achter de Holocaust zit. En nu met de Coronacrisis de volgende stap zet op weg naar wereldheerschappij.

Waarom verduisteren universiteiten de documenten die objectief bewijzen dat een beweging van journalisten en wetenschappers achter de Holocaust zit, en na de oorlog gewoon is blijven bestaan en nog een Holocaust op de terroristische agenda heeft staan? Welk belang wordt daarmee gediend? Indien daarbij wordt opgeteld het blatante feiten vrije geneuzel van rechtsfilosoof Roland Pierik zowel op persoonlijke titel als in de rol van wetenschapper en lid van de Gezondheidsraad. Dan is de conclusie makkelijk te trekken.

De ruimte die Roland Pierik krijgt van collega’s, bestuurders van de universiteit en journalisten voor zijn meningsuiting kan niet anders dan een bewuste criminele achtergrond bezitten. Iedereen kan met een eenvoudige rekensom uitrekenen dat de standpunten en beweringen van Roland Pierik geen enkele stand houden. En zuiver humbug zijn. Criminele wetenschappers en journalisten spannen samen met terroristische oogmerk. Middels hun adviezen aan het Kabinet en Parlement en misbruiksmakend van persvrijheid plegen zij misdaden tegen de menselijkheid en bewerkstelligen zij dat de sociale of politieke structuren van landen ernstig destabiliseren.

Share |

Permalinks