U bent hier: Home / Holocaust, AIDS en Corona

Holocaust, AIDS en Corona

by J.L. de Kreek — last modified 01-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust, AIDS en Corona zijn het werk van één en dezelfde beweging. Journalisten en medisch wetenschappelijk specialisten, zij die het vaccinatieprogramma promoten, zijn de Nieuwe Bruinhemden. De patronen zijn hetzelfde. Verschil met toen is dat de VacciNazi vooral in burger of in witte jas optreedt. Doel is hetzelfde. Oppermacht voor de groep industriëlen die achter de Coronacrisis zit. AIDS en Covid19 zijn designers ziekten. Mensen worden ziek gemaakt door de behandeling. In beide gevallen is het virus niet de oorzaak van overlijden. De historische leden van de groep die hieraan schuldig is hebben de Holocaust bewerkstelligd. Dat waren ook journalisten en wetenschappers.

De waarheid is makkelijk te zien op basis van objectieve feiten die doelbewust niet worden gedeeld door journalisten en wetenschappers. Zij zijn selectief in de acceptatie van bronnen en negeren de bewijzen die niet de gewenste controle en macht leveren. De adviezen van rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad gaan niet over gezondheid. Die gaan over de mogelijkheid om te discrimineren en apartheid in te voeren. Er is bij die man geen enkele weerstand tegen het bedrog van het OMT en het RIVM, terwijl hij dagelijks op internet actief is en de objectieve feiten gewoon online staan. De feiten die het ongelijk van Roland Pierik cum suis objectief bewijzen konen uit de bibliotheek van zijn universiteit. 

Een en ander betekent dat ten titel van hulp bij AIDS en Corona massamoord en zelfs misdaden tegen de menselijkheid en genocide worden gepleegd. Op basis van de frauduleuze diagnose dat iemand HIV heeft en zal sterven aan AIDS worden patiënten vermoord middels medicijnen. Ruim dertig miljoen mensen sinds 1984. Dat AIDS door co-factoren en niet door HIV wordt veroorzaakt stelt ook dr. Luc Montagnier. Hij heeft HIV ontdekt. Hij heeft daarvoor een Nobelprijs gekregen. Al het andere wat hij beweert over HIV en AIDS en over Sars-cov-2 wordt genegeerd door de grote groep massamoordenaars die HIV en Sars-cov-2 misbruiken om bevolkingsgroepen uit te roeien. En zichzelf te verrijken. HIV is onschuldig. Iedereen kan meerdere keren met HIV besmet raken. En er vanaf komen. Door gewoon gezond te leven.

Hetzelfde met Corona. Het bedrog is soortgelijk. Ook bij Covid19 is sprake van een syndroom. Dij Covid19 gaat het om een relatief onschuldige aandoening soortgelijk aan influenza wat makkelijk is te behandelen door huisartsen. En waarbij huisartsen opzettelijk toegang wordt ontzegd tot geneesmiddelen die zij nodig hebben om Covid19 tijdig en doeltreffend te behandelen in de eerste lijn, waardoor mensen sterven. Gezien de strijd van de VacciNazi tegen handhaving van het Zelenko-protocol en gezien hun verdachtmakingen van Ivermectine is er sprake van een misdaad tegen de menselijkheid.

Hoe moet in deze tijd van Happy Pride, Dolly Bellefleur zich voelen die het eenzame gevoel uit de AIDS-tijd herbeleeft met corona? Dolly Bellefleur is de couture van het lijf geïnterviewd door de zelfverklaarde antropoloog des vaderlands die bewust patronen niet herkent en weet en kan weten dat de Holocaust, AIDS en HIV het werk is van dezelfde beweging. En daarover kwaadaardig zwijgt. Dr. Josef Mengele die in Auschwitz zieke experimenten uitvoerde op Joden was ook antropoloog. Dolly Bellefleur ‘and the like’ die door het wegvallen van inkomsten ten gevolge van de coronamaatregelen de huur van de studio moet opzeggen, wordt in het belang van de omzet van de ‘corporate tribe’ ritueel geofferd  door de Sonderkommando’s van vandaag.

Share |

Permalinks