U bent hier: Home / Minister Hugo de Jonge wordt bedrogen

Minister Hugo de Jonge wordt bedrogen

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Minister Hugo de Jonge wordt terroristisch bedrogen door medisch wetenschappelijke specialisten en door journalisten om de Coronamaatregelen te nemen en handhaven. Het bedrog is voor iedereen makkelijk te zien, behalve voor de minister. Meer dan basisonderwijs is niet nodig om de feiten te kwalificeren. De grootste massamoord in Nederland sinds WOII. En journalist Rudy Bouwma van Nieuwsuur verspreidt via twittert het nepnieuws dat de slachtoffers dit aan zichzelf te danken hebben omdat het anti-vaxers waren of vertrouwde op hun immuunsysteem. Die mensen zijn vermoord, Rudy Bouma.

De grap met het virus is dat er geen objectief bewijs bestaat van het bestaan van Sars-cov-2. Ook bestaat er geen objectief bewijs van causaal verband tussen Sars-cov-2 en Covid19. Het virus is synthetisch of bestaat feitelijk alleen in computermodellen. De PCR-test kan het bestaan van het virus niet bewijzen omdat de PCR-test niet is gebaseerd op of geijkt aan een bron van het virus. Wetenschappelijk allemaal niet zo moeilijk te begrijpen want de feiten blijken best eenvoudig uit de publicaties met ‘state of the art’ wetenschap waarop de Coronaterroristen zich baseren.

Deze misdadigers hebben een andere naam gegeven aan het jaarlijkse griepseizoen, en hebben de effecten van de griep versterkt door lockdowns, mondkapjes, 1,5 meter en mishandelingen op de Intensieve Care met sedatie, bloedverdunners en beademingsapparaten. Bovendien hebben zij hun slachtoffers toegang onthouden tot de overigens goedkope antivirale geneesmiddelen die de pandemie van het virus goed, veilig en snel bestrijden.

Vorig jaar al had binnen drie maanden de pandemie van het virus bestreden kunnen zijn als de medisch wetenschappelijk specialisten en Mainstream journalisten niet zo schandalig hadden weg gekeken van de goede adviezen van dr. Zelenko en huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Huisarts Rob Elens is de nationale held die voor iedereen het protocol van dr. Zelenko naar Nederland heeft gebracht.

Dr Zelenko is de Joods orthodoxe arts van Amerikaanse afkomst die gewelddadig wordt genegeerd door journalisten en de medisch wetenschappelijke specialisten die minister Hug de Jonge adviseren omdat zijn oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus  onmiddellijk doeltreffend is en maximaal beschermt, en er weinig tot niets aan kan worden verdiend en daarmee geen macht kan worden gegrepen.

De beweging die achter de Coornacrisis zit is dezelfde beweging als die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Deze beweging wordt sinds de oprichting in 1897 tot op de dag van vandaag volop gesteund door de Mainstream journalistiek en media. Daarom ook dat dr. Zelenko zo keihard wordt genegeerd. Heeft een zuiver antisemitische grondslag. De dagelijkse leiders en bestuurders van de beweging die achter de coronacrisis zit zijn journalisten.

Dit terrorisme is al jaren bekend en gedocumenteerd omdat deelnemers onderdelen van de Staat der Nederlanden terroristisch bedreigen en bedriegen om de standpunten en beweringen zoals die tot op heden op hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl staan geopenbaard, te ontkennen en de feiten te negeren en deel te nemen aan de complete realisatie van de doelen van de oprichter van de beweging die achter de Coronacrisis zit. Waaronder begrepen de volgende Holocaust. De oprichter van de beweging was een prominente Oostenrijkse journalist. Rudy Bouma van Nieuwsuur kan zijn naam kennen.

Share |

Permalinks