U bent hier: Home / Terroristisch oogmerk Viruswaarheid

Terroristisch oogmerk Viruswaarheid

by J.L. de Kreek — last modified 31-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Viruswaarheid strijdt tegen het systeem. Dat blijkt uit uitlatingen van mr. Jeroen Pols en Willem Engel. Respectievelijk de jurist en frontman van de beweging tegen het “regiem”. Het systeem in Nederland is het gevolg van de Franse Revolutie, Jean-Jacques Rousseau en de Verlichting. Het Nederlandse systeem is de Trias Politica. Scheiding der machten. De rechterlijke macht is onafhankelijk. Dit systeem is niet het probleem. Dit is een goed systeem wat dient te worden gehandhaafd. Niet handhaven van het systeem bij en tijdens veranderingen kan wijzen op terrorisme. Misbruik van het systeem is de issue.

Volgens mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid in de Tribunalen Special word je vervolgd voor het tribunaal wat hij voorbereidt als je het systeem steunt en tegenstanders van het systeem uitschakelt. Het terroristische oogmerk van Viruswaarheid is antisemitisch gemotiveerd. Dat is goed te zien aan de mate van steun wat de partij van Thierry Baudet krijgt van Viruswaarheid en de kring van advocaten en juristen en journalisten en mediabedrijven eromheen. De beweging die zit achter de Coronacrisis is een grote speler in de Mainstream media en in de alternatieve media.
><br>De partij van Thierry Baudet vindt gretig aftrek bij complotdenkers en antisemieten. Dit is minder gek dan het lijkt omdat de held van Thierry Baudet de grote initiator is van de Holocaust. Mordechai Krispijn van Viruswaarheid met zijn mooie Joodse naam boeit dit niks terwijl de held van Thierry Baudet tevens de grondlegger is van actuele crisis en Thierry Baudet het oogmerk bezit de ideeën van zijn held compleet te realiseren waaronder begrepen een volgende Holocaust.
><br>De constatering is dat Viruswaarheid en de grote groep aan complotwappies die De Blauwe Tijger, Blckbx, Cafe Werltsmertz, Zaplog.pro volgen dienstbaar zijn aan ‘the Great Reset’ omdat zij hun strafrechtelijke aangifteplicht niet nakomen terwijl ze bekend zijn met de terrorisme en massamoord-feiten die middels de Coronamaatregelen worden gepleegd. De rechtspraak krijgt de schuld van Viruswaarheid en wordt op een lijn gesteld met de tijd van de Nationaalsocialistische rechters uit de Tweede Wereldoorlog. Ook de bewindslieden en Kamerleden krijgen de schuld, terwijl Viruswaarheid makkelijk kan zien en begrijpen dat het de medische wetenschappelijke specialisten waarop de politiek ambtsdragers mogen vertrouwen zijn die bedrog plegen met terroristische en de grote gangmakers zijn van de actuele internationale misdrijven door Coronamaatregelen.
><br>Het ministerie wat hiervoor hoofdverantwoordelijk is begaat ook anderszins internationale misdrijven. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming of jeugdzorg  genoemd. De samenloop tussen de internationale misdrijven door Coronamaatregelen en die in de kinderbescherming is dat de desbetreffende bestuurders en boardrooms allemaal worden getraind in Deep Democracy door corporate antropologen die prominent deelnemen aan de beweging die zit achter: de Holocaust, de aanslagen in de VS 11 september 2001, de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn gesneuveld, de Coronacrisis, de aanstromende hack attacks en volgende Holocaust die de beweging zal plegen ter omwenteling van de Franse Revolutie en vestiging van wereldmacht voor the Doge van de beweging.

Share |

Permalinks