U bent hier: Home / De constructies van Mordechai Krispijn

De constructies van Mordechai Krispijn

by J.L. de Kreek — last modified 25-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Mordechai Krispijn met zijn mooie Joodse naam is lid van het kernteam van Viruswaarheid. Hij kent frontman Willem Engel meer dan 20 jaar. Volgens Mordechai Krispijn heeft Willem Engel een fotografisch geheugen. En kan hij een rapport van 300 pagina’s zo uitlezen en een uur later een interview erover geven. Willem Engel zou ook heel goed bekend zijn met de geschiedenis van Oekraïne. Mordechai Krispijn is getraind in Neuro Linguistic Programmeren. Wie oplet kan aan zijn video’s zien welk deel van zijn verhaal door hem is geconstrueerd.

Dat Willem Engel in het huis van bewaring zit komt omdat hij opruit tegen autoriteiten. Dit opruien van Willem Engel viel direct op bij en tijdens het eerste kort geding in 2020. De wraking was opruiend. En het optreden van Willem Engel buiten de Paleizen van Justitie. Zo zijn er door hem bananen opgehangen aan de poorten van de Paleizen van Justitie nog voordat er een bodemzaak aan de orde was gesteld. En zonder dat Willem Engel zijn strafrechtelijke aangifteplicht was nagekomen. Willem Engel mag blij zijn dat hem niet meer ten laste is gelegd omdat deelname aan een terroristische organisatie ook een kwalificatie is die bij zijn inspanningen past.

Mordechai Krispijn kan dat allemaal zelf weten en beoordelen. Aan het begin van de Coronacrisis is het kernteam van Viruswaarheid inclusie Cafe Werldsmerts gebriefd door een juridisch professional die toen al zo'n tien jaar ervaring had met en onderzoek heeft gedaan naar de beweging die zit achter de Coronacrisis. Dit blijkt dezelfde beweging te zijn als die de Holocaust heeft bewerkstelligd. Mordechai Krispijn is dit aan het begin van de crisis onderbouwd met argumenten uit de doeken gedaan. Hem is toen ook verteld dat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Rechtspraak valt al tien jaar worden bedreigd en bedrogen met terroristisch oogmerk om de beweging die achter de Coronacrisis zit ongemoeid te laten.

De beweging is officieel opgericht te Basel 1897 door de held van Thierry Baudet. Dat gezien de feiten waarmee Mordechai Krispijn bekend is de hele kliek rond Viruswaarheid zich schaart achter Thierry Baudet imponeert als bewijs van deelname van het kernteam van Viruswaarheid aan het terrorisme van de beweging van de held van Thierry Baudet. Dit is ook de held van Geert Wilders. En de held van Adolf Eichmann. Volgens Mordechai Krispijn is Willem Engel op een missie. Willem Engel strijdt voor de waarheid. De waarheid is dat Willem Engel en Mordechai Krispijn iedereen misleiden in verband met de rechtsmiddelen die moeten worden ingesteld tegen de terroristische en moorddadige Coronamaatregelen waardoor ze bijdragen aan normalisatie ervan.

Share |

Permalinks