U bent hier: Home / Zelensky bedreigt Nederland

Zelensky bedreigt Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 02-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

President Zelensky heeft Nederland bedreigt sprekend in de Tweede Kamer middels videoverbinding vanuit Kiev. “De schaduw van Rotterdam hangt boven vele Europese steden”. President Zelensky van Oekraïne neemt deel aan de beweging die zit achter het bombardement op Rotterdam en Londen en de andere Europese steden. Deze beweging bedreigt en bedriegt al meer dan tien jaar onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk om niet te worden ontmaskerd. Het werk van Zelensky heeft tot doel een totale oorlog met Rusland uit te lokken die heel Europa terug plaatst in de middeleeuwen en tegelijk de volgende Holocaust realiseert.

In Nederland is hierover zo weinig bekend omdat de media in Nederland worden bepaald door de leugenpers van de Mainstream media en het getrol van complotdenkers. Vooral bij de Telegraaf is men bekend met de onbekende dubbelrol van Zelensky omdat de Wakkerste Krant van Nederland al in 1922 de agenda in bezit kreeg die ten grondslag ligt aan het terrorisme en de internationale misdrijven van de beweging van Zelensky. President Zelensky kan zelf vrede maken in Oekraïne door Rusland niet uit te lokken tot een gewapend conflict. En niet mee te willen doen met de NATO. Het conflict nu in Oekraïne is willens en wetens uitgelokt door de getrouwen van Zelensky. Bovendien is Zelensky zelf op dubieuze wijze aan de macht gekomen.

De geschiedenis herhaalt zich omdat meeste mensen er niet mee bekend zijn hoe alles in werkelijkheid is gebeurd in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zoals geschreven geschiedschrijving dat zou moeten vastleggen. De authentieke documenten waarop niemand zicht krijgt staan met een toepasselijke analyse op de website www.holocaustles.nl. De beweging van Zelensky is een te Basel 1897 door een journalist opgerichte niet bij de Geneefse conventies aangesloten statelijk acterende beweging die strijdt met het oorlogsdoel aristocratisch oppermacht te vestigen voor een syndicaat van industriëlen en het gehele Joodse volk uit te roeien.

Share |

Permalinks