U bent hier: Home / Willem Engel ondersteunt staatsterrorisme

Willem Engel ondersteunt staatsterrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 26-06-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Alles waarbij Willem Engel is betrokken mislukt. Viruswaarheid heeft geen enkel succes geboekt sinds het begin van de Coronacrisis. De zaak van Huig Plug waarbij Willem Engel optrad als ondersteuner of adviseur van de klokkenluider is stukgelopen. En ook de politieke ambities van Viruswaarheid zijn uitgelopen op een fiasco. Nu werkt Willem Engel aan zijn veroordeling bij de strafrechter. De donateurs van Viruswaarheid hebben de Coronacrisis te danken aan Willem Engel. En natuurlijk aan de jurist Jeroen Pols en sidekick Mordechai Krispijn. Dit trio heeft geen enkele ambitie om mensen te helpen en de Coronacrisis op te lossen. De bedoeling van de heren is om elke vorm van oppositie tegen de coronamaatregelen te laten mislukken en belachelijk te maken.

Afgelopen week heeft een drie uur durende regiezitting plaatsgevonden bij de rechtbank Rotterdam in verband met de massa-aangifte van Norbert Dikkeboom tegen Willem Engel. Volgens het Openbaar Ministerie maakt het bij vervolging niet uit of een massa-aangifte is gedaan. Volgens het Openbaar Ministerie laat dat alleen zien dat de aangifte leeft onder de bevolking. Mordechai Krispijn van Viruswaarheid heeft ook een massa-aangifte gedaan. Tegen minister Hugo de Jonge. Daarbij negeert Mordechai Krispijn bewust het feit dat het Openbaar Ministerie in het algemeen onbevoegd is ministers te vervolgen wegens misdaden in het ambt gepleegd. Mordechai Krispijn besteedt veel tijd, geld en energie aan zijn nutteloze aangifte veinzend dat het Openbaar Ministerie het niet goed ziet.

De advocaat van Willem Engel in de strafzaak in Rotterdam is Michael Ruperti. Advocaat Rupert is gespecialiseerd in militair recht en heeft gewerkt bij het Openbaar Ministerie. Advocaat Ruperti zegt dat hij weet hoe het werk bij het Openbaar Ministerie. Zowel de advocaat van Willem Engel als de rechter in de strafzaak tegen Willen Engel hebben gezegd last te hebben gehad van de vaccinaties. Dat worden bijwerkingen genoemd. Omdat Willem Engel stelt en beweert dat corona niet bestaat zijn die vaccinaties onnodige medische handelingen. En de negatieve bijverschijnselen een vorm van mishandeling. Omdat Willen Engel en advocaat Ruperti vinden dat zij niet op hun achterhoofd zijn gevallen kunnen zij zien en begrijpen dat de coronamaatregelen een vorm zijn van terrorisme. Jurist Jeroen Pols heeft het in een recente video over staatsterrorisme.

Terrorisme wordt zo'n erg misdrijf gevonden door de wetgever dat het iedereen verantwoordelijk heeft gemaakt voor bestrijding ervan. Zij die kennisdrager van terrorisme feiten zijn verplicht aangifte te doen. Bij gebreke waarvan zijzelf strafbaar zijn, volgens de wetgever. Dat blijkt uit artikel 160 van het Wetboek van Strafvordering. De advocaat van Willem Engel is daarmee bekend want hij doet strafrecht en heeft bij het Openbaar Ministerie gewerkt en weet hoe het eraan toe gaat. Dat de coronamaatregelen kwalificeren als terrorisme is vanaf het begin van de crisis bekend. Dit terrorisme wordt gepleegd door de medische wetenschappelijke specialisten waarop het kabinet mag vertrouwen. De ministers en de Kamerleden zijn geen virologen. Die weten niks van virussen en vertrouwen op deskundigen die er wel verstand van hebben. Deze deskundigen belazeren de kluit big time zo weet ook Willem Engel.

Toch is er geen enkele ter zake doende relevante aangifte van Willem Engel bekend tegen de medische wetenschappelijke specialisten die de bewindslieden terrorisme gerelateerd bedriegen. Sterker Willem Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn negeren de modelaangifte waarop ze van meet af zijn gewezen die kan dienen voor een kansrijke massa-aangifte tegen de terroristen en georganiseerde misdaad werkzaam bij de Overheid. Ze doen er niks mee en strijden tegen de bewindslieden die feitelijk net als Willem Engel en Pols en Krispijn slachtoffers zijn van de medische wetenschappelijke specialisten waarop politiek ambtsdragers vertrouwen. Willem Engel is gefrustreerd door de ervaringen van zijn familie met Fort Oranje. Daardoor heeft hij een waas voor zijn ogen en is hij belust op wraak voor wat hij vindt dat zijn familie is aangedaan door de wereld. Daarom ondersteunt Willen Engel het staatsterrorisme waartegen hij zegt te strijden met kansloze acties op kosten van de donateurs van Viruswaarheid.

Share |

Permalinks