U bent hier: Home / Rob Jetten bondgenoot Vladimir Putin

Rob Jetten bondgenoot Vladimir Putin

by J.L. de Kreek — last modified 06-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Russische president Vladimir Putin heeft een bondgenoot in Rob Jetten, de Nederlandse minister voor Klimaat en Energie. De minister dwingt de Nederlandse gemeentes hun contracten met de Nederlandse dochteronderneming van het Russische bedrijf Gazprom op te zeggen zodat hetzelfde gas duurder op de wereldmarkt ingekocht moet worden waardoor Rusland meer winst maakt op de verkoop van het brandstof. Tijdens oorlog is alles een wapen tegen de burgers. Kennelijk ook de besluitvorming van minister Rob Jetten. Of hij kan niet rekenen. De besluiten van D66 minister Rob Jetten dienen de belangen van Putin en benadelen de staat en bondgenoten. Onhandig is ook gewoon een goed woord voor het beleid van de minister.

Nederland heeft elke cent hard nodig om het hoofd boven water te houden. Wat doet minister Rob Jetten? Die maakt de basisbehoeften duurder. Gas en olie zijn essentieel voor de economie. Zonder gas en olie komt de economie tot stilstand. Rusland verdient geld aan het sanctiebeleid van Rob Jetten en overigens de rest van de bestuurders in het westen. Deze bestuurders werken voor Rusland. Gezien de strijd in Oekraïne is het beter zo veel mogelijk goedkoop olie en gas af te nemen van Rusland. Hoe minder olie en gas Rusland voor zichzelf heeft hoe beter. Des te minder Rusland verdient aan olie en gas des te beter voor Oekraïne. Des te meer geld Nederlanders overhouden aan het eind van de maand, des te meer steun aan Oekraïne.

Minister Rob Jetten is ook helemaal niet de persoon om hierover te besluitvormen. Rob Jetten heeft geen enkele ervaring met grote kwesties als de oorlog in Oekraïne die bewust is uitgelokt door stakeholders van 'the Great Reset'. Überhaupt bezit Rob Jetten onvoldoende basiskennis om de kwestie adequaat te behandelen en beoordelen. Minister Rob Jetten is niet eens in staat op grond van zijn basiskennis te constateren dat het officiële verhaal over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 alle wetten van de klassieke mechanica schendt. En Job Jetten gelooft dat uitstoot van CO2 door menselijk toedoen het klimaat verandert. Dat dit gewoon helemaal niet kan weet Ron Jetten kennelijk niet eens.

Het CO2 wat door mensen en bedrijven cumulatief wordt uitgestoten is zo weinig ten opzichte van de natuurlijk aanwezige hoeveelheid CO2 dat het niet van invloed kan zijn op het klimaat. Bovendien is CO2 voedingsstof voor bomen die het gebruiken bij de fotosynthese. Dit is het biochemische proces wat iedereen is onderwezen in het onderwijs en de omzetting door bomen van CO2 in water en zuurstof beschrijft. Voor zover CO2 als een kwestie wordt gezien en men daardoor klimaatverandering vreest is het planten van bomen de enige effectieve oplossing. Ook het beleid in verband met stikstof bevordert juist klimaatverandering en verwoestijning. Het ammoniak wat door de intensieve veeteelt uit stikstof wordt gemaakt, bemest voedingsarme grond waardoor exoten en verwoestijnde gebieden verdwijnen. Natura 2000 is verarmde natuur wat van nature niet voorkomt in Nederland.

Minister Rob Jetten begrijpt dat allemaal niet. Of minister Rob Jetten is er op uit de belangen van Nederland en Nederlanders schade toe te brengen. Waarom moeten burgers meer betalen voor hetzelfde gas? Waarom accepteert Nederland een minister die de prijzen opdrijft? Dan ook nog eens in het voordeel van een partij die in ogen van de minister dient te worden gestraft voor militair optreden in Oekraïne. Nederlanders moeten in de kou zitten van de minister in het voordeel van de Russen. De Nederlandse bakkers van brood moeten hun werk neerleggen omdat het gas onbetaalbaar is geworden dankzij minister Rob Jetten die met zijn beleid het belang dient van Putin en de militaire interventie van Rusland in Oekraïne.

Share |

Permalinks