U bent hier: Home / Groot anti-Joods complot

Groot anti-Joods complot

by J.L. de Kreek — last modified 30-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De strijd van de Zionisten tegen de Joden is het grote complot waaraan iedereen de coronacisis, de gascrisis en de oorlog in Oekraïne tegen te danken heeft. De Zionisten zijn een beweging van antisemieten die strijden met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het Joodse volk uit te roeien, als ware zij Joden de Heilige Staat Palestina koloniserend. De Zionisten, antisemieten en fascisten trekken sinds de oprichting van de Zionistische beweging in 1897 gezamenlijk op in hun gemeenschappelijke strijd tegen de Joden. Het zijn niet alleen de woorden van Theodor Herzl die overtuigen. Ze’v Jabotinsky onderschrijft de mening van ‘the founding father’ van Israël en doet er een schepje bovenop. Niet voor niks dat hij de Zionistische Hitler is genoemd.

De strijd van de Zionisten tegen de Joden is de basis voor de crisis van vandaag. De Zionisten spannen anderen voor hun karretje. Zoals Adolf Eichman die Theodor Herzl zag als de held waaraan hij zich spiegelde. Dat juist Theodor Herzl in zijn dagboeken schrijft dat hij de oplossing voor het Jodenvraagstuk heeft gevonden, niet gewoon een oplossing, nee, de finale oplossing is keihard bewijs. Het staat woordelijk geschreven en gedrukt in de authentieke documenten die de Telegraaf al sinds 1922 in bezit heeft. Zelfs wanneer deze documenten online zijn te vinden kijkt de Telegraaf weg van de feiten die bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en ‘as we speak’ hun volgende Holocaust voorbereiden.

De volgende Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Net als de vorige Holocaust hebben de Zionisten de profetieën in Ezechiël over twee Holocausten als voorbeeld genomen ter vestiging van het koninkrijk voor de grote uiteindelijke belanghebbende van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Deze oorlog en de Jodenvervolging zijn onderdeel van de strijd van het wereldhuis van de familie Rothschild voor officiële kroning van een ‘member’ tot vorst der Joden. De Nederlandse Joden zijn dankzij de Zionistische collaborateurs gedeporteerd naar de kampen die zijn gebouwd door de inspanningen van de Zionisten ter complete realisatie van de ideeën van de grote Zionistische leider Theodor Herzl.

Share |

Permalinks