U bent hier: Home / Chris Klomp en de reptielen

Chris Klomp en de reptielen

by J.L. de Kreek — last modified 24-10-2022 03:00
Opgeslagen onder:

In zijn ijver te deugen stelt en beweert realiteit-ontkenner Chris Klomp dat in Bazel 1897 geen vergadering van Joodse leiders heeft plaatsgevonden. Het intens lelijke gezicht van de journalistiek reageert daarmee op de recente reptielen-opmerking van politicus Thierry Baudet. Binnen die theorie zijn de meest invloedrijke reptilians de Rothschild, die met hun ‘joodse kliek’ of cabal wereldmacht nastreven. Deze gedachten zijn onder andere gebaseerd op de ‘Protocollen van de Wijzen van Sion’, die zouden zijn opgesteld tijdens een vergadering van Joodse leiders in Bazel in 1897 die volgens Chris Klomp niet heeft plaatsgevonden.

Tussen 1897 en 1940 hebben Joodse leiders negentien vergaderingen belegd door heel Europa. Deze vergaderingen zijn de Zionistische Congressen. Van al deze vergaderingen zijn authentieke protocollen opgesteld en gepubliceerd. Deze protocollen zijn openbaar gemaakt op de website www.holocaustles.nl.

De eerste vergadering was in Basel 1897. In de protocollen van deze vergadering staat te lezen dat de leden menen dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn. Ook ontbinden zij eenzijdig de mensenrechten voor de Joden. De eerste vergadering der Zionisten wijst de principes van Rousseau en democratie af. De oprichter en eerste voorzitter (Nasi) van de Zionistische congressen is journalist Theodor Herzl. In zijn dagboeken schrijft deze journalist over zijn samenwerking met het wereldhuis van de familie Rothschild om de familie te verrijken en oppermachtig te maken.
><br>De familie Rothschild wordt door journalist Theodor Herzl gepresenteerd als de Eerste Prins en aanstaande koninklijke familie der Joden. Gekroond volgens rituelen die rechtstreeks zijn ontleend uit het Bijbelse boek Ezechiël.  Realiteit-ontkenner Chris Klomp weet daarvan want hij is meerdere keren op de feiten op de website www.holocaustles.nl gewezen. Net als zijn collega  realiteit-ontkenners in de journalistiek negeert hij de waarheid en doet hij alsof anderen niet goed zijn bij het hoofd.

Nu wil het geval dat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de rechtspraak valt al jaren terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door ‘like-minded’ figuren als Chris Klomp om de inhoud van de site op www.holocaustles.nl niet te objectiveren. Ook dat wordt hardop ontkend door realiteit-ontkenner Chris Klomp. De reptielen-uiting van Baudet is beeldspraak. Het grote belang bij de uitlatingen van Baudet is niet gelegen in het feit dat hij de familie Rothschild wegzet als reptielen. Het feit dat journalist Theodor Herzl als held wordt gezien door Baudet is pas echt relevant. Journalist Theodor Herzl is de grote initiator van de Holocaust.

Share |

Permalinks