U bent hier: Home / 'Joden snoeren mond David Icke'

'Joden snoeren mond David Icke'

by J.L. de Kreek — last modified 09-11-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Als iets wordt bewezen afgelopen dagen is het dat ‘Joden de mond snoeren van David Icke’. De bekende organisaties voorop. En in Trouw een antropoloog met Zionistische wortels die doodleuk de Nederlandse Joden oproept zich te “verenigen tegen antisemieten als David Icke”. Dat David Icke als antisemiet wordt weggezet is een beetje zuur want hij heeft gewoon gelijk. Er is een elite met vermeend Joodse achtergrond die werkt aan een groot complot tegen het gehele Joodse volk en rest van de mensheid. In het belang van aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de familie Rothschild. Het staat allemaal te lezen in de authentieke documenten uit de archieven der Zionisten waarop niemand ingaat.

Er is sinds 125 jaar een zieke Zionistische kliek antisemieten actief wat de mensheid vergast op oorlog en shit om een bepaald syndicaat van industriëlen waarvan de leiders zich voordoen als Joden en die door de Zionisten worden gezien als Joods vorstenhuis, oppermachtig te maken. De brondocumenten van de agenda van bijpassend terrorisme staan op de website www.holocaustles.nl. Authentieke documenten van de Zionistische Congressen en de publicaties van de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky voor iedereen om kennis van te nemen. Doorzoekbaar gemaakt. Dus makkelijk is te zien hoe vaak de naam Rothschild voorkomt in de dagboeken van de journalist en grote Zionistische leider Theodor Herzl. En in welke context.

Meeste mensen, waaronder veel journalisten, doen alsof Joden en Zionisten hetzelfde zijn. Antizionisme wordt behandeld als antisemitisme terwijl Zionisten de grootste vijand zijn van de Joden. Zionisme en Jodendom zijn elkaar uitsluitende grootheden. Nooit anders geweest. De Joden hebben altijd geprotesteerd tegen het Zionisme. En de Zionisten bedreigen de Joden al meer dan 125 jaar met bruut geweld om zich niet te verzetten tegen het Zionisme. De zogenaamd Joodse Staat Israël heeft een wet aangenomen waarin is bepaald dat deze staat de schepper is van alle Joden en dat alle Joden het belang van deze staat moeten te dienen. Het Joodse volk staat zwaar onder druk te gehoorzamen aan de wil van de Zionistische onderdrukker.

De Joden worden nu al meer dan 125 jaar gegijzeld gehouden en bedreigd en vermoord door de Zionisten. Met bosjes tegelijk. Laatst nog tussen 1940-1945 waren het er misschien wel zes miljoen. In ieder geval zijn rond de 110 duizend Nederlandse Joden gedeporteerd en vermoord. Dankzij de Zionisten. Zonder Zionisme was er geen Holocaust geweest. De idee van de Holocaust is het wereldhuis van de familie Rothschild aan de hand gedaan eind 19e eeuw. Journalist en Zionistisch leider Theodor Herzl die het bedacht schrijft erover in zijn dagboeken te Parijs 8 juni 1895. Het is allemaal goed te begrijpen wat Herzl bedoelt. Het Duits en Engels van Theodor Herzl is niet te moeilijk en voor elke mavokandidaat te lezen. Zeker met Google translatie en een woordenboek.

Het Nederlands onderwijs is besmet met laffe leugens over de Joden, de Zionisten en de Holocaust. Deze leugens zijn afkomstig van Zionisten die voor, tijdens en na de oorlog als journalisten bijdroegen aan het verhelen van de ware toedracht van de Holocaust en wie precies waarom er achter zat. David Icke legt de vinger op de zere plek. Een elite waaronder de familie Rothschild zit achter een groot complot tegen de Joden en de mensheid. De inspanningen van deze familie en de Zionisten hebben geleid tot de Holocaust. Het scenario van dit complot is geschreven door de bekende journalist en grote Zionistische leider Theodor Herzl. En uitgevoerd door de Zionistische Congressen en verder alles en iedereen die zich als Zionistisch identificeert.

Zionisten zijn laffe antisemieten die de Joodse identiteit stelen zogenaamd als Joden Palestina koloniserend. Onjoodser dan Zionisten kan bijna niet. De Zionisten waren de beste bondgenoten en trouwste vrienden van Nazi-Duitsland. Het hele plan van de Holocaust is bedacht, gefinancierd en anderszins mogelijk gemaakt door de Zionisten. Zelfs het vergassen in de kampen hebben de Zionisten ter hand genomen. Als lid van Betar, met koffie tijdens de pauze. Joden kennen Betar als de initiële bruinhemden onder leiding van Ze’v Jabotinsky die bijkans antisemitischer en haatdragender was jegens Joden dan zijn voorganger Herzl. Zionisme normaliseren is pas antisemitisch. Er is niks antisemitischer dan als antropoloog in Trouw, Zionisten op een lijn stellen met assimilerende, orthodoxe of seculiere Joden. En Zionisme te zien als aspect van de Joodse identiteit.

Share |

Permalinks