U bent hier: Home / 125 jaar Zionistisch terrorisme

125 jaar Zionistisch terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 02-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Afgelopen week hebben Joden in stilte 125 jaar Zionistisch terrorisme herdacht. In Europa worden Joden met de nek aangekeken door de Zionisten. Joden die het niet eens zijn met de Zionisten worden uit hun synagoges verbannen en door de Zionisten uitgescholden. Zionisten stelen de Joodse identiteit en plunderen Joodse bezittingen. Reeds jaren worden onderdelen van de Staat der Nederlanden door de Zionisten bedreigd en bedrogen met terroristisch oogmerk om de Zionistische grondslag van de Holocaust te ontkennen. Zionisten zijn geen Joden. De Joden zijn door de Zionisten vergast.

Voor de Joden is de geschiedvervalsing in het onderwijs een existentieel probleem. Er is een Holocaust geweest. Deze is lang van te voren voorbereid. Er zijn miljoenen Joden gedeporteerd en vermoord louter omdat het Joden waren, en meeste mensen denken dat dit is gedaan door de Duitsers. De Holocaust, antisemitisme in het algemeen, is het werk van de Zionisten. De Zionisten hebben hun wandelgangen nauwkeurig genoteerd in dagboeken, protocollen en documenten anderszins. 

Deze documenten zijn in de digitale tijd te vinden op de website www.holocaustles.nl. De Nazi’s, de Zionisten, christenheid, satanisme. Het is een pot nat. De tekens NAZI slaan op de fusie tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten. Hitler werkte samen met de Zionisten in verband met de Bierkellerputsch. De Zionisten staan steevast aan de basis van ingrijpende gebeurtenissen zoals de Holocaust, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en Covid.

Allemaal een en dezelfde agenda. Deze agenda is opgesteld door de held van politicus Thierry Baudet die Israël onvoorwaardelijk steunt toezegt, verwijzend naar het wereldgetto wat door zijn held is gesticht te Basel 29-31 augustus 1897. De voorbereidingen van Herzl gaan in ieder geval terug tot 1895. Het is Theodor Herzl die te Parijs juni 1895 op de idee komt van de Holocaust zoals door zijn beweging is uitgevoerd tussen 1940-1945.

De Sonderkommando's in de kampen blijken Zionistische volunteers te zijn geweest die daarmee bijkans priesterlijk invulling gaven aan de banaliteit van het kwaad. De Holocaust zoals gepleegd in Auschwitz is uitgevoerd door de Zionisten. De SS stond erbij en keek ernaar. De Sonderkommando's verklaren na de oorlog zelf dat zij Zionisten zijn en zelfs lid van Betar.

Betar is de Zionistische paramilitaire organisatie van Ze’v Jabotinsky. Net als Herzl een journalist. Zijn militie van bruinhemden kampeerde in 1933 op de locatie waar later Auschwitz verrees. Uit de publicaties van Jabotinsky blijkt zijn onverbloemde haat tegen de Joden. En dat hij een eind maakt aan het Jodendom. Jabotinsky ziet zichzelf niet als Jood. Theodor Herl is in ieder geval een afvallige gezien zijn publicatie over de Protestrabbijnen. Hij geeft daarin een dikke middelvinger naar de Joden hen voorhoudend dat niks in het Zionisme het Joodse geloof respecteert.

De Zionisten hebben de Joodse identiteit gestolen en middels dreigingen met geweld een scheuring in het Jodendom bewerkstelligd, eeuwen oude Joodse normen en waarden aan hun laars lappend. Het is makkelijk te zien en begrijpen, de volledige dagboeken van Theodor Herzl lezend. De Zionisten hebben nog een Holocaust geagendeerd. Bedoeld om het wereldhuis van de familie Rothschild. oppermachtig te maken. En de mensheid te onderwerpen aan hun aristocratisch wereldbestuur gespiegeld aan het Romeinse Rijk. Toen de keizer met zijn vazallenkoningen de Joden bestuurde.

Share |

Permalinks