U bent hier: Home / Micha Kat en het verraad van de Volkskrant

Micha Kat en het verraad van de Volkskrant

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2023 03:00
Opgeslagen onder:

In de zaterdageditie van de Volkskrant staan twee hele dubbele pagina’s van landverrader Rik Kuiper over journalist Micha Kat die aanstaande dinsdag terechtstaat bij de Rechtbank Den Haag voor bedreigingen en nog wat feiten. Knopendraaier Kuiper opent zijn epistel over journalist Micha Kat met dat hij gelooft dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 in scene zijn gezet, dat het coronavirus bewust is verspreidt en dat de elite baby’s offert in satanische pedofielennetwerken. Micha Kat wordt complotdenker genoemd door Rik Kuiper van de Volkskrant. Rik Kuiper haalt ook de NCTV aan die in november waarschuwde voor complotdenkers. Rik Kuiper van de Volkskrant verspreidt willens en wetens kwaadaardige nepnieuws en desinformatie.

Rik Kuiper van de Volkskrant kan zelf zien en begrijpen dat de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 inderdaad in scene zijn gezet. En dat het officiële verhaal over die aanslagen niet waar kan zijn. De snelheid waarmee de torens van de Twin Towers loodrecht in het fundament instorten bewijst objectief dat de gebouwen van onderaf moeten zijn opgeblazen. Zonder explosieven in het fundament en op de kern van die gebouwen kunnen ze niet instorten zoals ze zijn ingestort. Ook het feit dat de torens van staal zijn en vliegtuigen van aluminium levert overtuigend bewijs van de onmogelijkheid van het officiële verhaal. Heeft te maken met soortgelijke massa. Rik Kuiper van de Volkskrant kan dit gewoon opzoeken in Binas. Micha Kat heeft gelijk als het gaat om 9/11. Dat is in scene gezet. En Rik Kuiper van de Volkskrant werkt kennelijk mee aan het verhelen van de waarheid.
><br>Ook wat betreft het coronavirus heeft journalist Micha Kat gelijk. Er ligt een dikke aangifte bij het Openbaar Ministerie te wachten op strafvervolging. Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant die door collega journalisten omhoog is gepijpt voor zijn publicaties over de Coronacrisi hoort voor het strafbankje te staan. Wegens bedrog met terroristisch oogmerk en deelname aan massamoord. Niks van wat journalisten van de Mainstream media stellen en beweren over corona is waar. Dat kunnen zij gewoon zelf zien en begrijpen als ze onderzoek doen. Ze doen geen onderzoek. Journalisten zijn de spreekbuis van de georganiseerde misdaad in de zorg. Niet alleen journalist Micha Kat schrijft over het coronabedrog. Hele volksstammen maken de waarheid daarover openbaar. Allemaal worden ze weggelachen en voor gek gezet als complotdenkers door de mainstream journalisten.
><br>Ook het georganiseerd sadistisch kindermisbruik door de elite waarover journalist Mischa Kat het heeft is een feit. Wordt eufemistisch jeugdzorg en kinderbescherming genoemd. Dat de bestuurders en board rooms van betrokken organisaties worden getraind en gecoacht door antropologen die zijn gespecialiseerd in rituele en ritualiseren is een saillant detail wat aan de neus van mainstream journalist Rik Kuiper van de Volkskrant voorbij gaat omdat hij net zo’n laffe weg kijker is als zijn journalistieke collega’s bij de reguliere pers. Er valt best wat te zeggen over het werk van Micha Kat. Zijn werkwijze roept weerstand op. Hij kaatst en kan dus de bal verwachten. De verhalen over de strafbare feiten van Micha Kat imponeren opgeblazen. Micha Kat wordt feiten in de schoenen geschoven die door zijn lezers zijn begaan. En wanneer Micha Kat zegt dat ‘we ze kapot moeten maken’ is het meteen een strafbare bedreiging. De Volkskrant slopen wegens het structureel verspreiden van nepnieuws en desinformatie kan ook gewoon alle middelen rechtens.

Share |

Permalinks