U bent hier: Home / Joodse journalist bedreigt ambtenaren

Joodse journalist bedreigt ambtenaren

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De Joodse journalist Micha Kat stond te Den Haag dinsdag 28 maart 2023 terecht voor het bedreigen van en opruien tegen Nederlandse ambtenaren. Hierdoor moesten deze ambtenaren beveiligd worden. Het verhaal van de ambtenaren die geen leven meer hadden toen de Joodse Micha Kat en de Bodegravengroep hen bedreigden, landt niet bij journalist Micha Kat. ‘Zij hebben ook allemaal slachtoffers gemaakt!’ Het bureau van de ambtenaren zette extra beveiliging in toen zij door de Joodse Micha Kat en zijn compagnon werden bedreigd op hun Red Pill journal. Ze zetten een filmpje van fietsende ambtenaren in het openbaar op hun kanaal met de opmerking hem te arresteren met tiewraps.

‘Je kunt niet alles overzien in een chaotische samenleving. Ik wist niet wat voor krachten er werden losgemaakt in de samenleving bij jullie’, zegt journalist doctorandus Micha Kat ter zitting. De Joodse journalist Micha Kat kon vooruitlopen op wat hem te wachten stond want voor de oorlog is al eens in Groot Brittannië ‘of alle places’ een Jood veroordeeld voor het beledigen van Duitse ambtenaren door te stellen en beweren dat zij antisemieten zijn die Joden haten. Het meest weerzinwekkende aan de zaak van de strafvervolging van de Joodse journalist Micha Kat is het wegkijken door de Mainstream journalisten van de gruwelijke feiten die de ernstige misdrijven van ambtenaren objectief bewijzen. Het internet staat ermee vol.

Er is zelfs een uitgebreide aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie tegen ambtenaren wegens de ernstige en concrete feiten waarop de Red Pill Journal Show van Micha Kat en Wouter Raatgever ingaat. De Telegraaf wat erom bekend staat eerder ambtenaren te hebben gefaciliteerd bij en tijdens de vervolging van Joden gaat in het verslag van de strafzaak tegen de Joodse journalist Micha Kat voorbij aan het structurele wangedrag van de ambtenaren en hun schuld aan de crisis. Dat kinderen ritueel georganiseerd sadistisch worden misbruik door ambtenaren mag gerust een feit van algemene bekendheid worden genoemd. Ook daarvan kijkt de Telegraaf willen en wetens weg. Dat de Joodse journalist Micha Kat zelf niet ziet dat zijn strafzaak lijkt op Jodenvervolging komt meest waarschijnlijk omdat hij is verwekt door het hoogste lid van de vrijmetselarij en het biologische kind is van de schoonvader van zijn moeder. De Joodse Journalist Micha Kat staat in hoogst eigen persoon aan de basis van het complot van justitie en media tegen hem en zijn Red Pill Journal Show.

Share |

Permalinks