U bent hier: Home / Rode oortjes van journalist Micha Kat

Rode oortjes van journalist Micha Kat

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Wie wil weten wat de feiten zijn moet het verslag volgen wat JDTVproductions heeft gemaakt van de strafzaak tegen journalist Micha Kat. Journalist Micha Kat doet het goed in de rechtszaal. Het is duidelijk dat hij veel heeft te vertellen over het functioneren van de rechtspraak en advocatuur. Zijn collega’s in de journalistiek zijn minder scherp. Ja, er is sprake van georganiseerd ritueel seksueel kindermisbruik door een elite. Dag in dag uit. In welhaast alle gemeentes in Nederland. Ook in Bodegraven. De Slimme Overheid regelt dat het ongemerkt voorbij gaat en de Nederlandse journalistiek en media zien dat het goed is.

De strafzaak tegen journalist Micha Kat is door falen van het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie doet het fout. Het Openbaar Ministerie heeft het opruien uitgelokt door Jaap van D. cum suis nog niet te vervolgen voor de Coronacrisis. Het coronatribunaal waarop zo veel mensen hopen. 30 maart 2020 is aangifte gedaan. De aangifte is aangevuld. Dikke 3.500 pagina’s. Voorzien van de argumentatie waarop het verzoek is gebaseerd. Op www.aangiftecovid19.nl staat een samenvatting. De feiten en omstandigheden die iedereen kan zien en begrijpen. Vooral het Openbaar Ministerie en de journalistiek en media. Journalist Micha Kat heeft gedacht dat het Bodegraven-verhaal wel waar moest zijn omdat Jaap van D. ook al die uitzinnige misdrijven pleegt in verband met Covid, misbruiksmakend van zijn rol als medisch wetenschappelijk specialist die het kabinet en parlement adviseert met betrekking tot de Coronacrisis en waarop de bewindslieden en Kamerleden mogen vertrouwen.

Had het Openbaar Ministerie gewoon opgetreden tegen Jaap van D c.s.. Dan was er geen gelegenheid geweest voor journalist Micha Kat om het Bodegraven verhaal van Knevel te onderwerpen aan verslaggeving. Journalist Micha Kat is niet op zijn mondje gevallen blijkt uit de live opgenomen uitzendingen van het onderzoek ter terechtzitting door JDTVprodutions/NCTVHQ op YouTube. Volgens klokkenluider van justitie Huig Plug is JDTV gecontroleerde oppositie want samen op beeld gezien met Joris D. De bekende secretaris generaal van justitie van wie nog nooit iemand heeft kunnen vaststellen met concreet bewijs dat hij betrokken is bij misbruik van kinderen zoals met Lisa in het park ergens in Den Haag.

De officier van justitie had er rode oortjes van. Wat journalist Micha Kat allemaal zegt in de rechtszaal te Den Haag, de meest besmette rechtszaal van de wereld als het om behandeling en beoordeling gaat van zaken waarin journalist Micha Kat partij is. Journalist Micha Kat heeft corruptie in de rechtspraak en de advocatuur bloot gelegd. Weinig mensen hebben een idee hoe corrupt de advocatuur werkelijk is. Dat de rechter in de zaak tegen journalist Micha Kat gevoel heeft voor humor en kan lachen om wat journalist Micha Kat theatraal te berde brengt betekent niet dat met hem als rechter van de strafkamer van de rechtbank Den Haag sprake is van een eerlijke behandeling van de zaak, door een onafhankelijk en onpartijdig gerecht. 

Onafhankelijk en onpartijdig is het gerecht Den Haag niet met betrekking tot strafzaken tegen journalist Micha Kat. Den Haag is de rechtbank van de rechter die door journalist Micha Kat is ontmaskerd als zijnde corrupt. Een enorme toestand want deze rechter was coördinerend vicevoorzitter. Dus een prominente rechter van de rechtbank Den Haag en niet zomaar een rechter van een strafkamer. Dat de vicevoorzitter van de rechtbank Den Haag corrupt was en dat journalist Micha Kat een lang lopend geschil heeft met justitie Den Haag wegens de onrechtmatige daad die journalist Micha Kat is aangedaan maakt de rechtbank Den Haag bij voorbaat ongeschikt als onpartijdig gerecht. Dat de rechtbank eigener beweging de zaak niet aan een andere rechtbank heeft overgelaten toont eens te meer aan dat de rechtbank Den Haag in ieder geval de schijn van partijdigheid tegen heeft.

Share |

Permalinks