U bent hier: Home / Journalistiek bakermat internationaal terrorisme

Journalistiek bakermat internationaal terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 03-06-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Journalisten mediabreed zijn de grote initiators van actueel internationaal terrorisme. Journalisten bedenken het scenario, bepalen agenda, regelen financiën, verzorgen propaganda, lobbyen, en zitten in de leiding en het management. Vooral journalisten zijn ermee bekend dat een bekende Oostenrijkse journalist de uitvinder is van de Holocaust. En dat hij dit heeft bedacht in de context van het bedienen van de belangen van een kwaadaardige elite die door de Franse Revolutie en vrijheid en democratie, macht en vermogen zag verdampen. Journalisten mediabreed nemen deel aan de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Door het officiële verhaal te onderschrijven terwijl de Wetten van Newton, zwaartekracht, vrije valsnelheid en soortgelijke massa objectief bewijzen dat wat journalisten stellen en beweren over die gebeurtenissen gewoon niet kan. Met geen mogelijkheid. Daardoor maken zij die misdrijven tot de hunne.

Er bestaat geen wetenschap die het officiële verhaal over 9/11 logisch verklaart. De natuurkunde zoals iedereen dit krijgt onderwezen op school voorspelt dat het officiële verhaal over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika verzonnen moet zijn. Ook in verband met Sars-CoV-2 bestaat er geen bewijs. Geen bewijs van het bestaan van het authentieke virus. En geen bewijs van causaal verband tussen dit niet bestaande virus en de aandoening die Covid-19 genoemd wordt. Ook bestaat er geen bewijs dat Hiv de oorzaak is van AIDS. Dat is het gewoon niet. Dat is al in 1984 bewezen in het gerenommeerde tijdschrift Science door Robert Gallo in zijn meetgegevens. Het is ook logisch dat AIDS niet wordt veroorzaakt want Hiv is een virus en AIDS een syndroom. Kenmerk van een syndroom is de atypische complexe oordzaak.

Journalist Micha Kat heeft gelijk. Ook al drukt hij zich misschien ongelukkig uit. Er bestaat een kwaadaardige elite die kinderen georganiseerd sadistisch ritueel misbruikt. Het zit kinderen en hun ouders dagelijks op de huid terwijl journalisten de misstanden bedekken met de mantel der liefde. Nederland, de wereld en Europa worden geteisterd door georganiseerde misdaad en terrorisme in de (jeugd)zorg, journalistiek, wetenschap en het bestuur. Bepaalde ambtenaren nemen deel aan georganiseerde ambtelijk misdaad en misbruiken de ‘state machinery’ voor het plegen van ernstige strafbare feiten waaronder terrorisme, massamoord en mensenhandel. Dat blijkt mede uit de feiten in de modelaangifte op https://www.aangiftecovid19.nl.

Politicus Geert Wilders zit achter de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de commandant der strijdkrachten zijn gesneuveld. Anderen zijn zwaargewond geraakt. Daarvan zijn hele dossiers. Vervolgen van de dader wordt gefrustreerd door terrorisme gerelateerd bedreigen en bedrog waaraan journalisten deelnemen om weg te kijken van de feiten die objectief bewijzen dat journalisten werken voor de kwaadaardige elite die met militaire middelen en statelijk acterend strijdt voor oppermacht.

Zoals dat gaat bij terrorisme is daarvan aangifte gedaan want dat is wettelijk verplicht voor personen die bekend zijn met terrorisme. Dit geldt ook bij mensenhandel en misdrijven die mensenlevens kosten. Dat is inmiddels een dik dossier wat al een tijdje ligt te broeden bij het openbaar ministerie en wat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe feiten die de klachten over het terrorisme en de georganiseerde misdaad in de journalistiek objectief te bewijzen. Instappen door autoriteiten wordt bemoeilijk door de bedreigingen en bedrog met terroristisch oogmerk waaraan een groot aantal partijen deelnemen en/of waarvan veel personen moedwillig profiteren.

Zoals Viruswaarheid en Voor Waarheid van Willem Engel en Mordechai Krispijn. Viruswaarheid en Voor Waarheid zijn gecontroleerde oppositie. Dus ook fout. Net als de alternatieve media die voeding geeft aan het antisemitische narratieve onder andere door onderzoeksjournalistiek steevast weg te kijken van de authentieke documenten en andere feiten en omstandigheden die objectief en overtuigend bewijzen dat de hele geopolitiek draait om de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl waaronder begrepen uitroeiing van het gehele Joodse volk en omwenteling van de wereldmacht in handen van het wereldhuis van een bepaalde familie.

Share |

Permalinks