U bent hier: Home / Herdenking slachtoffers aanslag Geert Wilders

Herdenking slachtoffers aanslag Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Aanstaande donderdag 18 april 2008 is de jaarlijkse herdenking van de dodelijke en andere slachtoffers van de terroristische aanslag van Geert Wilders op de Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan. De bermbom is op afstand ontstoken door de Blonde Geit persoonlijk middels misbruik van vrije meningsuiting bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. De reden dat Geert Wilders hiervoor nog geen veroordeling aan zijn broek heeft is dat handlangers van Geert Wilders autoriteiten bedreigen met excessief op mensengericht geweld om de Blonde Geit ongemoeid te laten.

De terroristische misdrijven van Geert Wilders hangen samen met de ideeën van zijn helden en hun agenda voor oppermacht voor een syndicaat van industriëlen. De kwaadwillende elite waarover iedereen het heeft is het wereldhuis ‘and friends’ van de patroon van de helden van Geert Wilders. Geert Wilders is volger van Ze’ev Jabotinsky. Deze journalist is de oprichter van de initiële Bruinhemden, Betar. De paramilitaire militie van Betar heeft in 1933 de locatie bepaald van Auschwitz. Leden van Betar, de organisatie van de held van Wilders, hebben persoonlijk in de kampen de Joden ritueel gewassen, vergast en verbrand tot ze volledig in rook waren opgegaan.

Ook is Geert Wilders bewonderaar van Theodor Herzl. Deze journalist is het creatieve brein van de Endlösung, inclusief Holocaust. Geert Wilders en Adolf Hitler zijn bondgenoten. 18 april 2008 pleegde Geert Wilders zijn terroristische aanslag op de Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan. Inslaand succes. De beste militair van de NATO en de zoon van de commandant der strijdkrachten gesneuveld. Andere militairen zwaargewond. GeenStijl kwalificeert hen als “eerste echte Fitna doden”. Echt. Niet ‘fake’.

Eerder heeft Geert Wilders met zijn Islam-uitingen waaronder FITNA valt de terreurdreiging verhoogd en Nederland voorkeursdoelwit gemaakt van de gewapende en gewelddadige Jihad. Tot die tijd opereerde Nederland min of meer in de luwte  van de Jihad. Omdat Geert Wilders niet kan zwijgen met zijn negativiteit wanneer de Nederlandse en NATO krijgsmacht militaire operaties uitvoeren in het buitenland onder zeer moeilijke omstandigheden, heeft Geert Wilders de veiligheid van de staat en bondgenoten schade toegebracht. Willens en wetens. Hij was op de hoogte van de gevolgen. Over de hele linie zijn bij en tijdens gewapend conflict ernstige existentiële problemen ontstaan omdat de Blonde Geit niet gewoon zijn mond kan houden.

Share |

Permalinks