U bent hier: Home / Baudet, coronabeleid en Holocaust

Baudet, coronabeleid en Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 24-05-2023 03:00

De zionisten laten in een persbericht weten verheugd te zijn dat het Gerechtshof politicus Thierry Baudet in hoger beroep heeft verboden om vergelijkingen te maken tussen de Holocaust en het coronabeleid. Baudet had op sociale media ongevaccineerden ‘de nieuwe Joden’ genoemd. Daarnaast stelde hij de coronamaatregelen gelijk aan de Holocaust. Volgens het Hof heeft Baudet zonder feitelijke grond de positie van ongevaccineerden vergeleken met de positie van Joden tijdens de Holocaust. Dat leidt volgens het Hof tot het bagatelliseren van de Holocaust en levert daarmee een inbreuk op de rechten van de overlevenden van de Holocaust en de nabestaanden van de slachtoffers daarvan. Voor het gehele Joodse volk is het van zeer groot belang dat de vergelijkingen tussen de Holocaust en de Coronacrisis wordt gemaakt omdat de beweging die erachter zit dezelfde is.

De Coronacrisis heeft volgens viroloog Marion Koopmans inmiddels 20 miljoen mensen het leven gekost. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er geen enkel bewijs bestaat van het bestaan van het authentieke virus Sars-Cov-2, en dat de PCR-test ten enenmale ongeschikt is het virus te detecteren, en dat er geen bewijs bestaat van causaal verband tussen het niet bewezen virus en de aandoening COVID-19, en dat de bevolking toegang is onthouden tot geneesmiddelen die de aan COVID-19 gerelateerde klachten snel en goedkoop genezen, en dat de coronadoden net als de 30 miljoen AIDS-doden zijn vermoord middels de behandeling. Op de website aangiftecovid19.nl staat de modelaangifte die is gebruikt als basis voor een omvangrijke aangifte tegen de betrokken verantwoordelijken. Het is wachten op een bevel tot strafvervolging.

De dynamiek tussen de coronacrisis en de Holocaust is de groep die er achter zit. Dit is de beweging van de held van Thierry Baudet. De rechtszaak tegen Thierry Baudet is aangespannen door zionisten die holocaustslachtoffers voor hun karretje spannen om het publiek te misleiden in verband met de verantwoordelijken voor en het doel van de coronacrisis. Er is al langere tijd gedoe met de zionisten omdat zij jagen op Joden die overeenkomstig de Joodse normen en waarden “nee” zeggen tegen het zionisme en de documenten openbaren met betrekking tot de beweging van de held van Baudet die verantwoordelijk gehouden moet worden voor de Holocaust. Bovendien worden onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder vooral ook het Gerechtshof valt wat het arrest tegen Baudet heeft gewezen, al meer dan tien jaar met terroristisch oogmerk bedreigd en bedrogen door de zionisten om de zionistische grondslag van de Holocaust te verdoezelen. Daardoor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en (voorbereidingen) van internationale misdrijven zoals de coronacrisis nog niet vervolgd.

Door het voortgaande Holocaustbedrog der zionisten en hun steunpilaren in de journalistiek en media zijn meeste mensen er niet mee bekend dat de held van Thierry Baudet de grote initiator is van de Holocaust. En dat deze held de schrijver is van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme die hij heeft opgesteld voor een bepaalde kwaadaardige elite om de wereldmacht in handen te krijgen. Dat juist politicus Thierry Baudet de vergelijking trekt tussen de Holocaust en het coronabeleid en dat de zionisten tegen hem procederen om daar een stokje voor te steken duidt op een één-tweetje tussen zionisten om een rechterlijke uitspraak uit te lokken waarin dergelijke uitlatingen worden verboden. Thierry Baudet heeft dan wel kritiek op het coronabeleid, tegelijk laat hij na zijn argumenten deugdelijk te onderbouwen en zijn strafrechtelijke aangifteplicht na te komen terwijl hij gezien zijn Holocaustvergelijking wel bekend is met de feiten die dat noodzakelijk maken.

Share |

Permalinks