U bent hier: Home / Complotten en de Joden

Complotten en de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 08-10-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Protocollen van de Wijzen van Sion worden door complotdenkers serieus genomen. En gezien als bewijs dat de Joden achter de schermen een wereldregering bewerkstelligen. Complotdenkers laten hiermee zien geen onderscheid te maken tussen feiten en fictie. Door de eeuwen heen ondervinden Joden hinder van complotten met betrekking tot hen. Joden zouden waterbronnen vergiftigen en Palestina koloniseren. De Protocollen van de Wijzen van Sion zouden zijn opgesteld tijdens een geheime vergadering bij het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897. De protocollen van de eerste vergadering van de leden van vereniging Erez Israël zijn openbaar. En wel relevant. De Protocollen van de Wijzen van Sion zijn een vervalsing.

De echte authentieke protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 laten er geen misverstand over bestaan dat de algemene ledenvergadering meent dat de Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn. De oprichter van vereniging Erez Israël is de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl die al in 1895 de Holocaust voorstelde als middel voor het wereldhuis van de familie Rothschild om zichzelf te verrijken en oppermachtig te worden. En te worden gekroond tot koninklijke familie der Joden. Met tienduizenden pagina’s authentieke documenten laten de Zionisten in hun eigen archieven zien dat de Zionisten en niemand anders dan de Zionisten de grote gangmakers zijn achter de Jodenvervolging en antisemitisme in het algemeen. Antisemitisme is de smeerolie voor de anti-Joodse machinaties van de Zionisten.
><br>Het Jodendom en de Joden zijn antizionistisch ‘by design’. In het Jodendom is het diaspora revisionisme der Zionisten een misdaad tegen het Verbond met Gd. Zionisten zijn van huis uit de valste antisemieten op aarde. Het is allemaal makkelijk te zien en begrijpen aan de hand van authentieke documenten in de Zionistische archieven. De Holocaust was er zonder de Zionisten niet geweest. De Zionisten zijn de grote gangmakers, de personen die de ideeën en financiering hebben geleverd en actief hebben gelobbyd voor uitvoering. En feitelijk met eigen handen de Joden hebben vergast als vrijwillig Sonderkommando in de kampfunctie. De Zionisten zijn de grote managers van de Holocaust. En de familie Rothschild is de 'ultimate beneficial owner'. De Zionisten hebben nauwkeurig bijgehouden welke wegen zij hebben bewandeld om de Holocaust te bewerkstelligen en in strijd met het Jodendom de Heilige Staat Palestina te koloniseren als grondgebied voor het vorstendom van de familie Rothschild.

Share |

Permalinks