U bent hier: Home / Coronadoden fout internisten

Coronadoden fout internisten

by J.L. de Kreek — last modified 26-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Onderzoek wijst uit dat de Coronapatiënten in de ziekenhuizen preventief worden behandeld met bloedverdunners waarvan bekend is dat ze ernstige bijwerkingen leveren. De zorg rondom antistollingsmedicatie verdient in toenemende mate aandacht van toezichthouders en beroepsgroepen in het kader van patiëntveiligheid en kwaliteit van zorg. Eerder onderzoek heeft namelijk aangetoond dat deze risicovolle medicatie betrokken is bij het ontstaan van medicatie gerelateerde schade.

De kans is klein dat Coronapatiënten levend uit het ziekenhuis komen. Wie de eerste 14 dagen van de Cornabesmetting overleeft loopt geen risico te belanden in de tweede fase waarin men in het ziekenhuis wordt vermoord door de Coronamaatregelen dat hydroxychloroquine, zink en azithromycin niet mogen worden gebruikt in de eerste lijn. De internisten in Nederland behandelen alle Coronapatiënten, wat niet chirurgische patiënten zijn, preventief met risicovolle antistollingsmiddelen. En ontkennen het empirisch bewijs van huisarts Rob Elens. Bovendien is algemeen bekend dat ziekenhuisopname op zichzelf een risicofactor is voor bloedstollingen.

Nederland behoort tot de top tien landen van de meeste Corondoden per miljoen inwoners. In landen waar hydroxychloroquine, zink en azithromycin worden gegeven in de eerste lijn tegen Corona zijn zéven maal minder sterf gevallen. Dus een zevende van de sterft in landen waar de Jaap van Dissels bepalen hoe het zit. Op de lange termijn is de sterfte in HCQ landen ook significant lager dan in de landen waar de medicijnencombinatie van huisarts Rob Elens niet mag worden verstrekt. De Coronapatiënten worden vermoord door de starre formalistische en wetenschappelijk radicaal onkundige mening van het RIVM, OMT en de rest van de Corporate Criminelen die het bestuur kapen middels list en bedrog.

Het is onethisch en zelfs crimineel in de actuele fase van de Coronacrisis dubbelblind wetenschappelijk bewijs te verlangen van de werking van  hydroxychloroquine, zink en azithromycin. Het is een noodtoestand. Er is een nieuw virus. Niemand heeft kunnen bedenken dat hydroxychloroquine in kleine dosering in combinatie met zink en azithromycin het standaard medicijn moet zijn tegen Corona. De empirische bewijzen van huisarts Rob Elens zijn wetenschappelijk en zeer overtuigend. En onderbouwd met ervaringen van deskundigen in zestien (!) landen. Strafbare feiten zijn ook ervaringsfeiten.

De miljoenen AIDS-doden zijn ook vermoord middels medicijnen. Bewerkstelligd door dezelfde groep georganiseerde misdaad in de zorg wat verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Het is al sinds 1984 bekend dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. AIDS-patiënten sterven aan de benadeling. Net als bij Corona. Zowel Hiv als Corona zouden verantwoordelijk zijn voor syndromen. Bij hiv is dit AIDS. Bij Corona zijn dat luchtweg problemen. Deze syndromen worden door andere factoren veroorzaakt dan het virus.

Empirisch bewijs zoals het onderzoek van huis arts Rob Elens wordt normaliter gerespecteerd in de wetenschap. In ieder geval als begin van formeel door de wetenschappelijke gemeenschap erkend bewijs. Wetenschap begint bij waarneming. De journalistiek en media zijn medeplichtig. Elke zichzelf respecterende journalist met een beetje gezond verstand luistert goed naar ervaringen (waarnemingen) van huisartsen, en laat zo’n belangrijke mensenlevens reddende ontdekking als huisarts Rob Elens heeft gedaan geen moment aan de media-aandacht ontsnappen.

Share |

Permalinks