U bent hier: Home / Coronamaatregelen extreem dodelijk

Coronamaatregelen extreem dodelijk

by J.L. de Kreek — last modified 05-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De statistieken van het CBS laten zien dat de Coronamaatregelen extreem dodelijk zijn. Vanaf het moment dat de Coronamaatregelen ingaan of worden aangescherpt is een piek te zien in de sterftecijfers. Covid19 op zichzelf is geen dodelijke ziekte. Iedereen kan binnen vijf dagen genezen van Covid19-klachten wanneer betrokkene in een vroeg stadium van de infectie bij de huisarts de juiste geneesmiddelen krijgt. Burgers worden afgehouden van deze geneesmiddelen in het belang van de dure en risicovolle vaccinaties, ten gevolge waarvan mensen sterven en de samenleving kapot gaat.

Dr Zelenko en huisarts Rob Elens en tal van andere geneeskundigen zijn vanaf het begin van de pandemie duidelijk geweest over de middelen waarmee het virus in kop en hiel kan worden vermorzeld. De minister noemt dat kwakzalverij. En het OMT en het RIVM zwijgen gewelddadig over het succes van Zelenko. Ook de Mainstream media zwijgen over de feiten die op straat liggen en die bewijzen dat dr. Zelenko en huisarts Rob Elens gewoon gelijk hebben. De geneesmiddelen tegen Covid19-klachten kosten ongeveer 15 EURO per kuur. Die dienen bij de eerste klachten te worden ingenomen. Niet wachten, meteen bij de eerste verschijnselen naar de huisarts voor een recept.

Dat ook de Mainstream media en journalisten als Chris Klomp het succes van dr. Zelenko en huisarts Rob Elens doodzwijgen betekent dat men kennelijk niet wil dat de pandemie van het virus wordt bestreden. Feitelijk is het een vorm van deelname aan massamoord. Duizenden mensen sterven door de Coronamaatregelen. Direct of indirect. Het staken van zorg voor bijvoorbeeld kankerpatienten zogenaamd in verband met Corona is een grote schande. Omdat Corona gewoon in de eerste lijn bij de huisarts wordt verholpen. Diederik Gommers heeft al geopenbaard dat Sars-cov-2 niet het enige virus is waarmee hij de samenleving zal stalken. Hij heeft meerdere virussen aangekondigd.

Het bijzondere is dat leden van het OMT aan het begin van de pandemie al hebben aangekondigd niet het doel te bezitten de pandemie van het virus te bestrijden. Bij Eva Jink hebben ze laten weten dat ze willen dat het virus blijft voortkabbelen. De maatregelen die worden genomen vergroten de kans op besmetting. Neem het voorbeeld van een gezin met een besmet gezinslid. Dat hele gezin moet thuis in quarantaine. Met als gevolg dat ze allemaal met elkaar opgehokt thuisblijvend elkaar besmetten. Waardoor de hele familie lange tijd thuis moet blijven. Ook de mondkapjes versterken besmetting. Iedereen ademt de eigen eventueel besmette adem weer in, en men krijgt puisten, pukkels en schimmel van te veel en lang mondkapjes dragen. Het werk van het OMT en het RIVM is erop gericht iedereen en de samenleving zo ziek mogelijk te maken met een virus wat veilig, snel en goedkoop is te bestrijden met het recept van dr. Zelenko en huisarts Rob Elens.

Share |

Permalinks