U bent hier: Home / De kwestie Geert Wilders

De kwestie Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 05-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het Gerechtshof Den Haag heeft de huid van het Openbaar Ministerie mooi gered door in het hoger beroep in de strafzaak tegen Geert Wilders het aanzetten niet bewezen te achten. Een benadeelde partijen was het volledig eens met Geert Wilders dat nationaliteit niet valt onder ras. Het is bizar ras en nationaliteit aan elkaar gelijk te zetten. De woorden lijken niet eens op elkaar. Op geen enkele manier. Ook niet inhoudelijk. Was het aansporen of opruien bewezen verklaard dan had Geert Wilders zich schuldig gemaakt aan een poging tot genocide. En had het OM hem daarvoor gestraft met een boete van 5.000.- EURO.

Onderdelen van de Staat der Nederlanden hebben tot op heden een hoge prijs moeten betalen voor de vrije meningsuiting van Geert Wilders. In ieder geval Mark Schouwink en Dennis van Uhm, respectievelijk de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld in Afghanistan ten gevolge van een bermbom die Geert Wilders middels zijn vrije meningsuiting op afstand af heeft laten gaan. Opzettelijk. Rapporten van Inlichtingen en Veiligheidsdiensten bewijzen objectief dat Geert Wilders persoonlijk is geïnformeerd over de risico’s van zijn negativiteit over de vijand bij en tijdens gewapend conflict en/of zijn heilige boeken en/of profeten.

Geert Wilders heeft de aan hem verstrekte informatie in dank afgenomen en er een schepje bovenop gedaan. Inmiddels zijn twee aanslagen gepleegd in Nederland waarbij wraak werd genomen op Geert Wilders en zijn beledigingen van de vijand bij en tijdens gewapend conflict. De grap met vrije meningsuiting is dat het een recht is wat net als andere rechten kan worden misbruikt. Nederland verkeert inmiddels vele jaren in een toestand van gewapend conflict met een vijand die anders is dan alle andere vijanden.

De gewapende en gewelddadige Jihad is een gedreven tot op de tanden gemotiveerde tegenstander die heilig gelooft in het eigenlijk en de plicht personen als Wilders te wreken. Geert Wilders maakt zich bij herhaling doelbewust schuldig aan het uitlokken van de gewapende en gewelddadige Jihad bij en tijdens gewapend conflict met deze Jihad. Omdat Nederland zich nu eenmaal in een gewapend conflict bevindt met het doelwit van Geert Wilders verandert daarmee iets aan de vrijheid die prominente Nederlanders bezitten in verband met hun vrije meningsuiting op het nationale en internationale podium.

De vrije meningsuiting van Geert Wilders in verband met de Islam, de Koran en Mohammed dient geen ander doel dan het bevorderen van de complete realisatie van de ideeën van zijn grote held Theodor Herzl. Ongetwijfeld heeft Geert Wilders de dagboeken van zijn held op zijn nachtkastje liggen. Theodor Herzl is de journalist die te Bazel 1897 de terreurbeweging heeft opgericht die de grote initiator is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En na de oorlog onder andere middels Wilders verder strijdt voor oppermacht. De Nederlandse rechtspraak wordt nu al jaren terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de vrienden van Geert Wilders om hierover te zwijgen.

Share |

Permalinks