U bent hier: Home / Eva Vlaardingerbroek muts met vingers

Eva Vlaardingerbroek muts met vingers

by J.L. de Kreek — last modified 29-04-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Eva Vlaardingerbroek is een muts met vingers. Blond en bekeerd tot de Katholieke kerk. Beide is toegestaan alleen het staat een beetje gek allemaal nu de rechtse schildmaagd strijdt tegen de elite en voor de waarheid. De Katholieke kerk blinkt niet uit in het prediken van de Bijbelse waarheid en zit tot de nek in de elite. Iedereen die kan lezen en schrijven in Nederland tegenwoordig kan zien en begrijpen dat Het Woord juist niet verkondigt dat Jezus Christus is gestorven en dat het Nieuwe Testament daarover hetzelfde vertelt als de Koran. Jezus Christus leeft! Bovendien staat Mohammed in het verhaal van de Bijbel in ieder geval twee keer voor aangekondigd. Katholieken geloven Jezus Christus niet en hebben daarom geen eeuwig leven (Johannes 3:36).

Katholieken zijn volgers van de volgers van Jezus Christus en vergeten dat de volgers van Jezus Christus dachten dat Hij dood was terwijl Hij dat niet was. Zoals Jezus Christus in de Bijbel voor aankondigt verwijzend naar Jona verbleef hij drie dagen en drie nachten in het hart der aarde. Jona leefde ook drie dagen en drie nachten in de walvis en kwam er levend uit. Jezus Christus is levend van het kruis of de martelpaal gehaald en levend in Zijn graf gelegd en levend eruit gekomen. Vervolgens verscheen Jezus Christus zoals hij had voor aangekondigd levend voor zijn volgers die verschrikt van angst en vrees dachten een geest te zien. Het staat er gewoon echt allemaal in alle talen zeer duidelijk genoteerd in de woorden van de Profeet zelf. Grote issue met de Katholieken is dat zij niet luisteren naar de Profeet en Hem niet geloven.

Eva Vlaardingerbroek is bekeerd tot de Kerk van Satan. Die bekeerlingen ook altijd. De Katholieke kerk is helemaal niet christelijk. Het is geen christelijke kerk. Het is hooguit christenheid. Eva Vlaardingerbroek weet dit natuurlijk, ze is niet dom ondanks haar haarkleur. Nu spant Eva Vlaardingerbroek samen met Geert Wilders in een radicaal rechtse organisatie predikend dat ze behoud van normen en waarden nastreeft terwijl ze feitelijk zit in hetzelfde kamp als de Nazi’s. De helden van Geert Wilders zijn eind 19e eeuw een verbond aangegaan met de Katholieke kerk voor Endlösung van het Jodenvraagstuk. Het voorstel van de held van Geert Wilders aan de Paus was om alle Joden te bekeren tot het Katholicisme als Lösung. Dat ging niet door. Toen bedacht journalist Theodor Herzl dat Palestina gekozen moest worden als grondgebied voor de vestiging van het wereldgetto en het koninkrijk van de ongekroonde Eerste Prins der Zionisten.

Eva Vlaardingerbroek is het blondje wat op Twitter en anderszins de massa aanvoert met het verhaal dat er sprake is van omvolking, dat alle blanken worden vervangen en dat we moeten vrezen voor de Islam. Al die vreemde culturen zijn niet goed en kinderen zijn de dupe. Aldus Eva Vlaardingerbroek. Vrijheid van godsdienst in West Europa is een zeer groot goed. Geloven dat Onze Lieve Heer Zijn enige Zoon offert voor de zonden van de mensheid is evenwel niet zoals de Gd van de Bijbel erover denkt. Volgens de Gd van de Bijbel moeten mensen zichzelf verlossen van hun zonden door Jezus te geloven en juist niet te denken dat Hij is gestorven. Jezus Christus is volmaakt. Hij leeft op aarde en/of zit levend naast Gd in de hemel. Na de mislukte executie van de Profeet is hij op een paard vertrokken en naar het schijnt via Frankrijk in India terechtgekomen. Daar zou Zijn echte graf staan, wat onwaarschijnlijk is want Hij is tenslotte volmaakt. 

Het mooie aan het Verhaal van de Bijbel is dat Het Woord objectief bewijst dat wat de Katholieke kerk door de eeuwen heen gepredikt heeft dat de Joden schuldig zijn aan Zijn dood niet kan want Hij is niet gestorven. Kennelijk hebben de Joden in der tijd Jezus Christus wel geloofd toen Hij voorspelde dat Hij niet zou sterven verwijzend naar Jona, waardoor de sanhedrin Hem zonder risico ter dood kon veroordelen wegens G-dslastering. De issue met Jezus Christus is openbare orde technisch gezien natuurlijk dat de Joden voor de keuze kwamen te staan Jezus Christus of de Keizer van Rome als Koning te accepteren. De keuze voor Jezus Christus had ongetwijfeld geleid tot repercussies van de Romeinse Keizer uit wiens naam de Profeet zonder meer werd geëxecuteerd. Het volk koos voor Barabas en deed daarmee een goede daad want Jezus Christus was al verlost van de dood.

Share |

Permalinks