U bent hier: Home / Flavio Pasquino en de complotten

Flavio Pasquino en de complotten

by J.L. de Kreek — last modified 20-05-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Flavio Pasquino van blckbx today had afgelopen woensdag 18 mei 2022 een special over complotten met Filemon Wesselink. In deze thema-uitzending ging het over UFO-meldingen, het World Economic Forum, het Digitale-ID en het Azov-bataljon. Omdat Filemon Wesselink aan de desk stond werd teruggeblikt op zijn programma 'Filemon en de Complotten'. Ook de zogenaamde onderzoeksjournalist Patrick Savalle was aanwezig. De uitzending ging niet over complotten en was chaotisch. Bovendien was Filemon Wesselink duidelijk het hele team van blckbx de baas. Flavio Pasquino kon niet begrijpen dat Filemon Wesselink de gevaren niet zag die hij ziet. En Patrick Savalle stond ouderwets te imponeren met zijn reizen over de wereld en het feit dat hij niet is gevaccineerd.

Dat Filemon Wesselink de dingen niet begrijpt zoals ze zijn komt omdat Flavio Pasquino van blckbx today consequent belangrijke informatie weglaat. En daarmee het misverstand in de hand werkt. De zogenaamde onderzoeksjournalist Patrick Savalle noemt dit ‘lying by omission’. Hij verwijt dat de Mainstream media zich daaraan schuldig maken terwijl hijzelf voortdurende verkeerde voorstellingen van zaken geeft. En hij met de feiten bekend is en de relevantie ervan kan beoordelen. De reden dat de Coronacrisis voortduurt en er geen oplossing komt is omdat Patrick Savalle weigert zijn medewerking te verlenen aan de strafvervolging van de coronacriminelen. Niet alleen Patrick Savalle weigert te doen wat gegeven de omstandigheden systemisch is vereist. Ook Willem Engel en Jeroen Pols maken zich daaraan schuldig. En Flavio Pasquino.

Allemaal zijn ze bekend met het initiatief voor strafvervolging van de daders van het coronabedrog. Flavio Pasquino en ook de Führer van Cafe Weltschmerz zijn daarover reeds 18 november 2021 schriftelijk geïnformeerd onderbouwd met argumenten. Niemand reageert. Volgens Patrick Savalle is het “niet verstandig” te bewerkstelligen dat massaal aangifte wordt gedaan volgens het model van aangiftecovid9.nl. Het hoe en waarom staat ook helder uitgelegd op de site van Patrick Savalle. Patrick Savalle steunt liever Willem Engel en Jeroen Pols die rechtszaak na rechtszaak verliezen. En het daarmee juist juridisch moeilijker maken om de daders van het coronabedrog voor de strafrechter te krijgen. Er is meer. Patrick Savalle kwam praten bij blckbx today over het Azov-bataljon. Iedereen weet dat Azov bestaat uit Nazi’s. Deze groep is de voortzetting van de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog.

Het bijzondere aan de Nazi’s is hun handlangers waarover niemand het heeft. Het woord Nazi heeft twee lettergrepen. Na en Zi. De Zi in NaZi staat voor Zionisten. Patrick Savalle met al zijn onderzoeksjournalistiek weet of althans kan weten dat in verband met de Tweede Wereldoorlog en het Nazisme bepaalde authentieke documenten aan het oog van het grote publiek ontrokken worden gehouden die objectief bewijzen dat journalisten met Zionistische ambities de grote initiators zijn van de Holocaust.

De feiten staan uitgestald op de website www.holocaustles.nl. Om de geopolitieke actualiteit te begrijpen is het nodig te weten hoe de geschiedenis in elkaar zit en waarom er hedendaags wereld heersende gebeurtenissen plaatsvinden en de gedachte die hierachter zit. Dat blijkt allemaal uit de authentieke documenten die zijn geschreven door de journalisten die voor de oorlog leiding hebben gegeven aan de beweging der Zionisten. Daaruit blijkt klip en klaar dat de Zionisten achter de Holocaust zitten.

Dat is ook van belang in verband met Azov en president Zelensky want zij zijn uitvoerders van de naoorlogse agenda voor oppermacht van de Zionisten. Zelensky is Zionist. Patrick Savalle maakt er bij blckbx een punt van dat de oorlog in Oekraïne net als de oorlog in Afghanistan en Syrië een proxyoorlog is van de CIA. Wat Patrick Savalle niet wil weten is dat de CIA ook slechts uitvoerder is van het grote plan voor omwenteling van de Franse Revolutie van de stakeholders van 'the Great Reset'. Het werk van de CIA wordt in gang gezet door belangen van industriëlen die een syndicaat zijn en willen regeren als soevereine vorsten over de mensheid. Hun ambities zijn de basis voor WOII en de Holocaust. En de basis voor de geopolitiek van vandaag. Er is meer.

Patrick Savalle en Flavio Pasquino van blckbx today en Viruswaarheid zijn supporters van Thierry Baudet want hij zou zich inzetten om het coronabedrog te bestrijden. Dat dit niet de waarheid is blijkt onder andere uit het feit dat de rechtsgeleerde Thierry Baudet geen strafrechtelijk aangifte heeft gedaan tegen de personen die zich schuldig maken aan het coronabedrog terwijl hij bekend is met de feiten die hem verplichten aangifte te doen. Meer in het bijzonder is de journalist die de grote initiator is van de Holocaust en de agenda heeft geschreven die aan de basis ligt voor de actuele geopolitiek en de strijd van het bedoelde syndicaat voor oppermacht, de grote held van Thierry Baudet.

Thierry Baudet is handlanger van het Azov-bataljon. Hij liegt bij omission. Door te zwijgen over wie zijn held feitelijk is vertelt Thierry Baudet leugens over zijn bedoelingen. De man als held bewonderen die de grote initiator is van de Holocaust maakt Thierry Baudet net zo'n Nazi als Adolf Eichmann. Ze bewonderen dezelfde journalist als held. Door Thierry Baudet te volgen en geen strafrechtelijk aangifte te doen is Patrick Savalle feitelijk een van de  Nederlandse gangmakers van het grote complot tegen de mensheid, waarvan Filemon Wesselink niet overtuigd kan worden door Flavio Pasquino van blckbx today.

Share |

Permalinks