U bent hier: Home / Geofferd voor Geert Wilders

Geofferd voor Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Vandaag is het 12 jaar geleden dat de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS te Afghanistan zijn gesneuveld ten gevolge van een doelbewust uitgelokte aanslag. De daders gaan nog altijd vrijuit. En krijgen volop steun van journalistiek en media. Het is een rode draad van de oprichting te Basel 1897 van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders naar de aanslag op Mark Schouwink en Dennis Van Uhm 18 april 2008. Het werk van Wilders staat in het teken van de complete realisatie van de doelen van zijn helden. Dat deze helden journalisten zijn is te minst genomen saillant.

De daders van de aanslag op Schouwink en Van Uhm zijn nog niet vervolgd. Diverse pogingen zijn ondernomen. Zonder succes. De personen die om vervolging verzochten zijn tot op heden niet ontvankelijk verklaard omdat zij geen direct persoonlijk belang in de zin van de wet zouden bezitten. De redenatie van verzoekers is dat iedereen persoonlijk belang heeft bij vervolging want de feiten betreffen misdaden tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. De echte reden voor het uitblijven van strafvervolging lijkt gelegen in het feit dat onderdelen van de Staat der Nederlanden worden bedreigd en bedrogen door de terreurbeweging van de helden van Wilders om de misdrijven door de vingers te zien.

Het bijzondere aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders is dat het verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. De Duitse bezetter was de uitvoerende macht van deze terreurbeweging. Dit blijkt uit talrijke authentieke brondocumenten die altijd doelbewust door journalisten, media en historici aan het zicht van het grote publiek ontrokken zijn gehouden. Deze brondocumenten zijn objectief bewijs van het werk van deze terreurbeweging achter de schermen en in de wandelgangen om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te bewerkstelligen. Geert Wilders en ook de journalistiek is ermee bekend omdat de bronnen herhaaldelijk zijn meegedeeld aan het publiek in verband met de strafzaken tegen Geert Wilders.

Het is niet alleen de moord op Schouwink en Van Uhm die Geert Wilders achter zijn kiezen heeft. In het algemeen is hij verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging. En het uitlokken van aanslagen op Nederlanders en doelen in Nederland waaronder het gebouw van de Tweede Kamer. Door Wilders is Nederland voorkeursdoelwit. De Telegraaffamilie steunt hem volop. Traditioneel. De symbiose tussen de terreurbeweging van de helden van Wilders en de Telegraaffamilie gaat in ieder geval terug tot 1922 toen de journalisten van de Telegraaf de plannen voor de Holocaust in bezit kregen. En in de Wakkerste Krant de schrijver trakteerde op positieve recensies. Louis Fles was in die tijd de Joodse publicist die iedereen waarschuwde voor de terreurbeweging van de helden van Wilders. En is genadeloos de mond gesnoerd door de zogenaamd weldenkende Nederlandse Pers.

De geschiedenis van de Protestrabbijnen laat goed zien uit welke hoek de antisemitische wind werkelijk waait. In Europa in de tijd van de helden van Wilders was er bijna geen antisemitisme meer schrijven de helden van Wilders bij herhaling eind 19e eeuw en zelfs in 1940. Dit tot het grote ongenoegen van de helden van Wilders omdat antisemitisme de zaak van de helden van Wilders dient. Van oudsher zijn antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten van de helden van Geert Wilders. Het is allemaal woordelijk terug te lezen in de dagboeken en publicaties anderszins van de helden van Geert Wilders die zijn te vinden op www.holocaustles.nl. Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn geofferd voor de vrije meningsuiting van Geert Wilders. Het boeit oud militair en journalist Chris Klomp van het AD helemaal niks.

Share |

Permalinks