U bent hier: Home / Hannah Prins pleegt ecocide

Hannah Prins pleegt ecocide

by J.L. de Kreek — last modified 03-02-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het meisje wat als jurist strijdt tegen ecocide staat zelf aan de basis van de destructie van de natuurlijke omgeving en biodiversiteit met haar gezever over CO2. Bij kindermisbruik is datzelfde patroon te zien. De grootste voorvechters tegen kindermisbruik blijken zelf kindermisbruik te plegen. Bij al die wannabe strijders voor de goede milieuzaak is dat hetzelfde. Allemaal halfwas leeghoofden die zonder enige feitenkennis de strijd aanvatten tegen Shell en alles was CO2 uitstoot. Claimend dat het water zal stijgen en rampspoed ieder zijn deel zal zijn. De mening van klimaatactivist Hanna Prins over CO2 is ongefundeerde flauwekul.

CO2 is juist goed. Als er iets nuttig is aan de uitstoot van fossiele brandstoffen is het de uitstoot van CO2 wat in de atmosfeer komt. Dit bevordert de groei van bomen en de omzetting van CO2 in zuiver zuurstof en koolstof. Kennelijk heeft Hannah Prins niet de certificaten ontvangen voor het bezitten van basiskennis biologie en/of scheikunde. Of ze is dom geboren. Waar was Hannah Prins toen fotosynthese werd uitgelegd op school? Dit is het natuurlijke biochemische proces in bomen onder invloed van zonlicht. CO2 is voeding voor de natuurlijke omgeving. Zonder CO2 wordt deze vernietigd en is er sprake van de ecocide die Hannah Prins zegt te bestrijden.

Het is al vaak genoeg door veel mensen gedeeld op internet. Dat menselijke uitstoot van CO2 niet oorzaak zijn kan van opwarming van de aarde. Met geen enkele mogelijkheid. De hoeveelheid CO2 die mensen en al hun ondernemingen uitstoten door de eeuwen heen is zo weinig in verhouding tot de natuurlijk aanwezige hoeveelheid CO2 dat dit geen enkele invloed kan hebben op verandering van klimaat. Althans niet in negatieve zin. Ruime hoeveelheid CO2 bewerkstelligt dat bomen beter gaan groeien en dat opbrengsten van landbouw groter worden. En dat de atmosfeer wordt voorzien van verse zuurstof.

De zuurstof wat mensen in en uit ademen komt uit CO2. Zuurstof is O2 in de scheikunde. Onder invloed van licht wordt CO2 in bomen opgenomen en afgebroken. In koolstof en zuurstof. Deze zuurstof komt vrij want daarmee kunnen bomen weinig. Klimaatverandering op aarde wordt veroorzaakt door grootschalige kap van bomen en bossen. Daardoor ontstaan overstromingen, is er minder schaduw en warmt de lucht op aan de evenaar en stijgt de temperatuur in West Europa. Hannah Prins of journalisten en hun media de feiten aan het verstand brengen lukt niet. Realiteitontkenners tot op het bot. Een bord voor het hoofd zo groot dat zelfs de feiten geen indruk maken. 

Hannah Prins staat daarin niet alleen. Extinction Rebellion bestaat uit een kliek geiten zonder basiskennis biologie of scheikunde. De groep wordt aangejaagd en gefinancierd door een stelletje oplichters. Daarachter gaan opportunistische belangen schuil van personen die controle en macht willen uitoefen over mensen; en hun bezit willen toe-eigenen. Auto’s die nog jaren mee kunnen moeten van de hand worden gedaan en vervangen omdat op basis van het CO2-bedrog milieuzones worden gehandhaafd die voor toegang een nieuwere auto vereisen. Liefst elektrische auto’s waarvan de grondstoffen zijn ontgonnen door goedkope kindslaven in de mijnbouw.

Share |

Permalinks