U bent hier: Home / Herken het complot!

Herken het complot!

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Om het grote complot tegen de mensheid te herkennen is gedegen holocausteducatie onontbeerlijk. Ook is het daarbij nuttig goed zicht te hebben op de Bijbel. Meeste mensen zijn bekend met het algemeen bekende verhaal over de Jodenvervolging en de Holocaust. Dit is niet de gehele geschiedenis zoals zich dat in het echt heeft afgespeeld. Het holocaustonderwijs in Nederland, de wereld en Europa onthoudt het grote publiek het zicht op de grote initiators van de Holocaust. Zij die de ideeën hebben bedacht, het geld hebben gefourneerd, de organisatie in de stijgers hebben gezet en Adolf Hitler hebben geaccrediteerd zijn altijd buitenbeeld gebleven. Tot een paar jaar terug. Toen de authentieke brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme zijn ontdekt.

De personen die sinds 1895 actief de Holocaust voorbereiden hebben daarvan uitgebreid documentatie bijgehouden. Deze documenten bestaan uit dagboeken, pamfletten, artikelen, speeches, toneelstukken en de originele op schrift gestelden notulen van de Zionistische Congressen van 1897 tot 1935. Bij elkaar zijn dat tienduizenden pagina’s authentieke informatie direct van zij die de grote initiators zijn van de Holocaust en de basis hebben gelegd voor de crisis van vandaag. De documenten zijn gedetailleerd, uitgebreid en laten geen enkel misverstand erover bestaan dat de Holocaust het werk is van de Zionisten. Voor de herkenbaarheid van het complot is Bijbelstudie en kennis van de Joodse cultuur een pre want veel mensen stellen Joden en Zionisten op een lijn terwijl ze aan elkaar tegengesteld zijn.

Het complot kan bestaan dankzij leugens in de journalistiek en media over welke beweging zit achter de Jodenvervolging. De man die de ideeën heeft bedacht is een bekende Oostenrijkse journalist. Hij is vergaand geholpen door journalistiek en media en wordt tot op de dag van vandaag op een voetstuk geplaatst door de voltallige Nederlandse pers en media. En door Thierry Baudet en Geert Wilders. Nu wordt het complot saillant want zoals bekend is het in Nederland vergeven van de zogenaamde complotdenkers die geloven dat Thierry Baudet en Geert Wilders hen gaan verlossen van het regiem en vrijheid zullen brengen. Thierry Baudet is historicus. Het kan niet anders dan dat hij ermee bekend is dat zijn held Herzl  het creatieve brein is van de Endlösung en de Holocaust juist om de actuele machtsovername door de ‘power elite’ te laten slagen. De grote initiators van de Holocaust waren vooruitziend.

Op complotsite zaplog.pro, een community voor onzelfstandige personen, hebben de antisemitische vrienden van Thierry Baudet het steeds over Joden dit en dat als het om complotten gaat. Ook gaat het over “de Joodse Supermacht”. Er is geen Joodse Supermacht. Er is geen Joods complot. De Joden zijn de sjaak. Er een complot tegen het gehele Joodse volk waaraan de hele mensheid wordt opgeofferd. Dit complot is ontsproten uit het brein van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet. Complete realisatie van de ideeën van deze helden wordt geholpen door het werk van Viruswaarheid, Cafe Werltsmertz, BLCKBX.tv, de Blauw Tijger en natuurlijk Zaplog.pro. Het is van tweeën een. Of de groep der complotdenkers en zogenaamd alternatieve media heeft net genoeg hersencellen om niet in de keuken te bouten. Of deze groep is totaal corrupt, koestert diepgewortelde antisemitische overtuigingen en bestaat uit handlangers van Klaus Martin Schwab persoonlijk.

Share |

Permalinks