U bent hier: Home / Het gelijk van Chris Klomp

Het gelijk van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 08-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Tuurlijk heeft Chris Klomp gelijk. Niet elke kinderverkrachter is pedofiel. En Viruswaarheid bestaat uit beroepstrollen. En Wappies zijn volslagen wappie. Alleen het is toevallig ook zo dat er geen objectief bewijs bestaat van het bestaan van Sars-cov-2 in biologische vorm. Chris Klop weet dit of kan dit weten. Bovendien heeft de orthodox Joodse arts Zelenko het protocol opgesteld waarmee de pandemie van welhaast elk griepvirus in kop en hiel wordt vermorzeld. De pandemie van de actuele crisis is kunstmatig. En een middel voor de Beweging van Herzl om oppermacht te vestigen. Dat juist perskaart journalisten en hun media deelnemen aan de Beweging van Herzl kan Cris Klomp ook weten.

Chris Klomp is journalist met twintig jaar ervaring. Hij doet verslag van zittingen in rechtszaken. Hij heeft er zo’n tienduizend gevolgd. Journalist Chris Klomp veinst in het open riool op Twitter dat hij kennis van juridische zaken heeft. Dit is ook wel zo. Hij geeft blijk de wet te begrijpen en de rechtspraak te verstaan. Als het om anderen gaat. Wanneer het om de journalistiek gaat of terrorisme of kindermisbruik imponeert journalist Chris Klop kortzichtig en daders moedwillig behulpzaam. Hij kijkt bewust weg van de objectieve feiten die bewijzen dat er in Nederland sprake is van georganiseerd sadistisch kindermisbruik. Hoe hij op harde informatie reageert staat hier te lezen.

Journalist Chris Klomp focust zich sterk op een bepaalde groep mensen die gezien kunnen worden als zij die kritiek hebben op het actuele Cronabeleid. Wappies, Complotdenkers, onnozelen als mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid en ook de beter geïnformeerde criticasters. Journalist Chris Klomp weet het altijd beter en speelt altijd op de man. Hij is passief agressief en provoceert voor de aandacht. Journalist Chris Klop lokt uit. Hij zuigt. De hele tijd. Zelden iemand gezien die zo laf is als journalist Cris Klomp. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen. De aanval is vrijwel geslaagd. Viruswaarheid doet een duid in het zakje door over de rug van donateurs binnenkort voor de zoveelste keer te verliezen in kort geding tegen de Staat in verband met een Coronamaatregel.

Viruswaarheid knipt de Coronaproblematiek in stukjes, procedeert herhaaldelijk over een deel van het geheel op een wijze waarbij verlies is te voorspellen. Toen nog niemand van Viruswaarheid had gehoord en ook daarna is het kernteam geïnformeerd over de gekozen verkeerde aanpak. Viruswaarheid heeft tot nu alles voor iedereen verloren. Daarmee zal het doorgaan. Het is de kennelijke opzet van Viruswaarheid. Terwijl het bij het eerste kort geding de kansen in handen had. Later in de rechtszaak tegen Big-Tech heeft Viruswaarheid die kansen verloren omdat nu van de rechter alle grote platforms gecensureerd mogen worden in verband met de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus.

Het is om giftig te worden van journalist Chris Klomp die zijn kritiek spuit op Viruswaarheid en tevens de feiten onder de pet houdt die objectief bewijzen dat het Kabinet zwaar wordt bedrogen door het RIVM en OMT cum suis inclusief de perskaartjournalistiek en Mainstream media over de werkwijze voor bestrijding van van de pandemie van het virus. Het is alleen nog aan doelbewuste opzet te wijten dat de perskaart journalistiek en mainstream media met betrekking tot alle grote onderwerpen keer op keer informatie leveren die haaks staat op de feiten. Na twintig jaar kan Matthijs van Nieuwkerk nog niet in zijn door gedraaide wereld uitleggen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Het is zuiver crimineel oogmerk van de journalistiek en media waarom journalisten in verband daarmee het domste kind van de klas zijn.

Allemaal. Stuk voor stuk. En hooghartig op een manier die erom vraagt. Journalisten, schrijvers en publicisten vormen de harde kern van de statelijk acterende Beweging van Herzl die is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel oppermacht te bevestigen voor een bepaald syndicaat van industriëlen. Journalisten zijn voor en na de oorlog verantwoordelijk voor de voorbereidingen op de Holocaust en het naoorlogs holocaustbedrog. Er was een Holocaust. Moest exact precies zes miljoen Joden zijn. En het is niet bedacht door Adolf Hitler. Journalisten waren daar al vijf en twintig jaar actief voor aan het werk toen Adolf Hitler ten tonele kwam. Hitler heeft de Holocaust niet voorbereid. Hitler kwam in de jaren twintig in het gespreide bedje van zijn vrienden en bondgenoten van de Beweging van Herzl die zich sinds de oprichting van de beweging in 1897 sterk maken voor de uitroeiing van de Joden en vestiging van oppermacht. Dus journalist Chris klop doet er goed aan te zwijgen.

Update: ook journalist Chris Klomp neemt geen verantwoordelijkheid in verband met het geweld in de jeugdzorg.

Share |

Permalinks