U bent hier: Home / Holocaustontkennen voor Dummies (2)

Holocaustontkennen voor Dummies (2)

by J.L. de Kreek — last modified 07-10-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is door het creatieve brein in 1895 “groẞer Vershonungsausklang" genoemd. De man die de Holocaust heeft bedacht schrijft in zijn dagboeken te Parijs 08 juni 1895: “der Judenfrage soll als groẞer Vershonungsausklang gelost werden”. Daar staat letterlijk geschreven door de prominente journalist en grote Zionistische leider Theodor Herzl dat het Jodenvraagstuk zal worden opgelost als een Holocaust. De Joden hebben altijd bezwaar gemaakt tegen het Zionisme. De Joden worden door de Zionisten al meer dan 122 jaar met bruut geweld bedreigd om geen verzet te plegen tegen het Zionisme.

De Zionisten propageerde al in 1914 in de Nederlandse media dat zij strijden tegen assimilatie van Joden. Joden die zich verzette tegen het bruine gif van Zion zijn in de media subiet het zwijgen opgelegd door de diverse redacties. Het is tot in detail te bepalen wie waar en wanneer de Holocaust heeft bedacht en wie verantwoordelijk zijn voor het bewerkstelligen daarvan. Exact in de zin van uiterst nauwkeurig. Tot op de meter precies is vast te stellen waar het creatieve brein van de Holocaust zat toen hij zijn idee noteerde in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rothschild. Het is voor iedereen makkelijk na te lezen op holocaustles.nl. Het Duits van de Zionisten laat niks te raden over. Dat de Zionisten Führers hadden die door de Zionisten werden beschouwd als hun uitvoerende macht is het verhaal van de Holocaust zoals het werkelijk heeft plaatsgevonden.

De Joden zijn door de Zionisten geofferd als rammen bij Jom Kipoer. De Holocaust is één groot offerfeest van de Zionisten waarbij zij hun priesters de rituele handelingen passend bij het brandoffer van Grote Verzoendag nauwgezet hebben laten uitvoeren op de Joden. Het wassen, het doden en verbranden tot ze volledig in rook waren opgegaan. Dat de douches van Auschwitz zijn bedoeld en gebruikt om te douchen wordt bewezen door de historici Robert Jan van Pelt en Deborah Dwork in hun bekende boekwerk over Auschwitz. Tot in de wijde omtrek was de geur van verbrandvlees te ruiken waarmee de Zionisten Moloch trakteerde als loskoopoffer voor hun rooftocht naar Palestina. Dat het de Zionisten niet is gelukt zes miljoen Joden ritueel te Holocausten zal de Zionisten niet baten. Zij hebben de opzet gehad precies zoveel Joden te laten uitroeien door hun antisemitische vrienden en bondgenoten want zes miljoen is kabbalistisch het perfecte getal.

Het bovenstaande is gebaseerd op objectieve bronnen en andere feiten en omstandigheden die doelbewust niet worden gedeeld met de rest van de wereld door de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media. Bovendien worden onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigd en bedrogen door de terroristische organisatie der Zionisten om verzoeken van Joden in verband hiermee af te wijzen en Joden te vervolgen en veroordelen. Daardoor begrijpen weinig mensen dat de kwalificatie Holocaust voor de Jodenvervolging van 1940-1945 een grove belediging is van Joden. Holocaust heeft voor Joden de traditionele betekenis van een offer aan Gd. Door dit Joodse begrip te extrapoleren naar de genocide van de Zionisten op de Joden is het net alsof de Joden het offer vrijwillig hebben gebracht. Joden geven er de voorkeur aan de Jodenvervolging een Shoah te noemen. Want dat is het. De Shoah is geen Holocaust.

Share |

Permalinks