U bent hier: Home / Huig Plug zoekt advocaat

Huig Plug zoekt advocaat

by J.L. de Kreek — last modified 29-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Klokkenluider Huig Plug zoekt een “advocaat met ballen” om hoger Beroep in te stellen tegen het vonnis twee weken geleden waarbij hij is veroordeeld in verband met het Verhaal van Lisa. Huig Plug glijdt de afgrond in. Niemand die hem helpt. Allemaal stoken ze hem op. Huig Plug is binnen no-time alles kwijt. Dat is niet nodig. Het Verhaal van Lisa kan nog meer aandacht krijgen. Ook bij de strafrechter. Als Huig Plug zijn zaakjes op orde brengt en ASAP hoger beroep instelt. Daarvoor moet hij dus een advocaat hebben. De Staat mag niet ontvankelijk worden verklaard. En de Rechtbank civiel is onbevoegd. Huig Plug had door de vader van Lisa en/of zijn vrouw persoonlijk gedagvaard moeten worden. De Staat gooit alles van Huig Plug op een hoop en forceert ontvankelijkheid door de kritiek van Huig Plug op het ambtelijk functioneren van een rechter in verband te brengen met de klachten die Huig Plug heeft over de ambtenaar persoonlijk.

Klokkenluider Huig Plug snapt werkelijk geen moer van waarmee hij bezig is. Net als Wim Dankbaar en Micha Kat en Wouter Raatgever. Huig Plug denkt dat een advocaat bij de Hoge Raad bij de Hoge Raad werkt. Omdat Huig Plug laat zien geen enkele verstandige beslissing te nemen en zichzelf overduidelijk meer en meer in de nesten werkt is het geindiceerd dat zijn vrienden of zijn cameraman of de Blauwe Tijger of Nico Parlevliet die Huig Plug schijnt financieren of elke andere Wappie, Huig plug even wijst op de adviezen die hij heeft gekregen en die op Twitter rondslingeren en die hij even moet opvolgen om zijn zaken op orde te brengen en te scoren tegen de landsadvocaat. Daarvoor heeft Huig Plug een advocaat nodig. Die advocaat moet dan even voor klokkenluider Huig Plug dit advies opvolgen.

Best duur 2,5 of 5 ton EURO dwangsommen voor het weinige resultaat van klokkenluider Huig Plug. Hele slechte investering. De landsadvocaat heeft het natuurlijk wel heel erg makkelijk gehad tegenover de amateur die klokkenluider Huig Plug in werkelijkheid is. Huig Plug laat zich inspireren door Willem Engel van Viruswaarheid. Klokkenluiders die omgaan met Willem Engel en niet schuimbekkend deze charlatan ontmaskeren zijn zelf corrupt. Willem Engel bemoeit zich met Huig Plug om Huig Plug in problemen te brengen en het Verhaal van Lisa en in het algemeen satanisch ritueel kindermisbruik belachelijk te maken tegenover de mainstream journalistiek en de bestuurders en boardrooms die van hun stoeltje geleiden van alle kunstwerken die worden verspreidt via @LisaLotgenoten.

Hoe het precies zit met het Verhaal van Lisa is niet te zeggen. Hoe meer erover wordt verteld, vooral door de moeder van Lisa, des te ongeloofwaardiger het is. Publicist Wim Dankbaar heeft wel een goed punt. De vader van Lisa schijnt aangifte te hebben gedaan tegen Lisa wegens smaad. Het OM heeft geseponeerd. Dat kan iets betekenen. Op basis van de zogenaamde bewijzen van klokkenluider Huig Plug is op geen enkele manier Joris Demmink of de vader van Lisa in verband te brengen met misbruik van wie dan ook. Er is geen voorstelling van de maken dat prominente juristen in Nederland gezamenlijk elkaars kinderen misbruiken in het openbaar in het park en de bij die kinderen misbruikte baby's vermoorden en begraven in de Scheveningse Bosjes. Volgens sommige versies van het verhaal stond de politie op de uitkijk.

Voor hetzelfde geld deed Lisa vieze spelletjes, is ze zwanger geraakt en bevallen in het park en heeft ze het kind laten opeten door een pitbull. En belastert ze nu haar vader, Joris Demmink en de hele top van het Nederlandse bestuur en Rechtspraak om de ware toedracht af te dekken. De broer en zus van Lisa zouden ook door de vader zijn misbruikt. Vertelt de moeder. Verder zijn Lisa en haar broer en zus buitenbeeld. Het Verhaal van Lisa kan ook een perverse eruptie zijn van de werkelijke pedo-elitie. De tekeningen die Huig Plug verspreidt als zogenaamd bewijs doen denken aan Marina Abramovic. Dan is het Verhaal van Lisa de Nederlandse PizaGate. Wat niet wegneemt dat de Staat der Nederlanden in de civiele vorderingen tegen klokkenluider Huig plug niet ontvankelijk en de Rechtbank in die zaak onbevoegd verklaard moeten worden.

Nu ontstaat het beeld dat magistraten 'quote que quote' willen voorkomen dat er onderzoek wordt gedaan. 'Whatever it Takes'. Fouten die kennelijk zijn gemaakt door Haagse Raadsheren in artikel 12-procedures worden niet gecorrigeerd. Dat ruikt naar misbruik van macht, gelegenheid en middelen. Huig Plug is uitgenodigd door de landsadvocaat voor een gesprek met de president van het Hof. Huig Plug moet die kans aangrijpen om ondersteund door zijn advocaat deze president ervan te overtuigen dat er misbruik wordt gemaakt van macht gelegenheid en middelen om onderzoek naar het beweerdelijk door de vader van Lisa gepleegd seksueel kindermisbruik te frustreren. Dit is een novum. Dus kan er opnieuw aangifte worden gedaan. Dat het Verhaal van Lisa na onderzoek door het OM is geseponeerd kan gewoon betekenen dat er geen bewijzen zijn. Het kan dat er bewijzen zijn van het Verhaal van Lisa die niet worden gedeeld. Wat Huig Plug en de moeder van Lisa op internet verspreiden is geen bewijs van de waarheid van het Verhaal van Lisa. Van geen kant.

Dit betekent dat wanneer de vader van Lisa en/of zijn vrouw zich persoonlijk stellen in een civiele zaak tegen Huig Plug inhoudelijk grote kans bestaat dat de vorderingen worden toegewezen. Eigenlijk stalkt klokkenluider Huig Plug zijn ex-vriendin. Die gaat met een minister en Huig Plug is niet meer dan een zich overschreeuwende gevangenbewaarder die waant een klokkenluider te zijn. Huig Plug heeft overduidelijk talenten alleen hij doet er zo weinig nuttigs mee. Huig Plug strooit met feiten waarvoor hij geen enkel bewijs levert. Om het georganiseerd sadistisch ritueel kindermisbruik te bewijzen zijn hele andere methoden en technieken nodig dan het eindeloze geblaat van die bende Wappies en hun frontmannen. Bi elkaar genomen zijn het eerder stennischoppers dan personen die naar eer en geweten ernstige misstanden aan de kaakstelen. Gelijk krijgen begint met respect voor de Rechtspraak.

Aan de andere kan heeft klokkenluider Huig Plug geen enkele redelijke kans gehad ter zitting. Hij is overduidelijk in de war gebracht door personen waarop hij dacht te vertrouwen. Zijn cameraman, de moeder van Lisa en Willem Engel. Die misbruiken Huig Plug voor hun persoonlijke doelen en laten hem opdraaien voor de schade. Huig Plug heeft geen goed juridisch advies ingewonnen, hij heeft niet nagedacht over de omstandigheden waarin hij zichzelf heeft gebracht. En over de gevolgen voor hem en de toekomst. Te betrokken. Huig Plug is nu hard op weg naar detentie of een rondje verplicht bivakkeren in een instelling voor de geestelijke gezondheidszorg. De herhaalde onzin die hij uitkraamt doet vrezen voor zijn psychische gezondheid. Dus als die hele ‘fanbase’ van klokkenluider Huig Plug hem even helpt dit advies op te volgen en een “advocaat met ballen” te vinden, dan kan iedereen nog lang genieten van Huig Plug en de klokken die hij luidt anders is het misschien snel afgelopen voor hem; net als met al die andere Wannabe klokkenluiders en complotdenkers.

Share |

Permalinks