U bent hier: Home / Isle Koch en Joseph Mengele bij Cafe Werldsmertz

Isle Koch en Joseph Mengele bij Cafe Werldsmertz

by J.L. de Kreek — last modified 03-02-2019 06:00
Opgeslagen onder:

Daar zitten ze dan. Bij Cafe Werldsmertz. Hanna Luden en Rob Oudkerk. Rob Oudkerk is van de PvdA. Het hoerenbezoek en zijn verslaving aan porno heeft in het verleden toen Rob Oudkerk nog wethouder was voor beroering gezorgd in Amsterdam. Rob Oudkerk is ook huisarts. Voorts is de PvdA betrokken bij genocide op tussen de vijf en zeven miljoen Semieten in Moslimlanden. Volgens Martin Bosma van de PVV waren de Nazi’s socialisten. Hanna Luden is van het CIDI waarvan Rob Oudkerk kan weten dat het actief strijdt tegen assimilatie van Joden.

De vergelijking van Rob Oudkerk met Nazi-arts Joseph Mengele lijkt ver gezocht. Toch roept de realiteit deze vergelijking vanzelf op. Dit houdt verband met het nalaten van Rob Oudkerk als basisarts en publicist. Volgens basisarts en publicist Bram Bakker die ook psychiater is zijn artsen niks. Dit mag zo zijn volgens deze beroepsmalloot alleen het betekent niet dat artsen in ogen van hun patiënten niets zijn. Artsen zijn alles voor de zieke, misselijke en zwakke patiënt die het verschil niet kent tussen syndromen en virussen.

Rob Oudkerk is als basis-arts de deskundige die het verschil wel kent want daarop is hij getoetst bij en tijdens zijn examens aan de universiteit. Sterker, op het voortgezet onderwijs heeft Rob Oudkerk de lessen reeds gehad op basis waarvan hij zelfs met zijn ogen dicht kan kan vaststellen dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. Louter op grond van de klank van de afkortingen. AIDSsssss. HIVvvvvvv. AIDS wordt veroorzaakt door artsen. Geneeskundigen met soortgelijke zieke geest als dokter Joseph Mengele die namens de Nazi’s medische experimenten uitvoerde op Joodse en andere slachtoffers van de concentratiekampen.

Het bewijs dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt zit reeds in de woorden die staan voor deze afkortingen. De “s” in AIDS staat voor syndroom. De “v” in Hiv staat voor “virus”. Virussen zijn veroorzakers van virusziekten. Een syndroom is geen virusziekte. Een virusziekte kan een syndroom worden als de bijpassende aandoening verkeerd wordt behandeld. Syndromen zijn aandoeningen met een complex aan oorzaken die zich in willekeurige volgorde voordoen en zich ook niet altijd  voordoen. Zoals bij AIDS. Rob Oudkerk heeft vast en zeker internet waar hij de wetenschappelijke bewijzen van het protocolair vastgelegde bedrog met betrekking tot Hiv en AIDS kan vinden achter de betaalmuur van Science.com.

Share |

Permalinks