U bent hier: Home / Israël zit achter aanvallen en aanslagen op Joden

Israël zit achter aanvallen en aanslagen op Joden

by J.L. de Kreek — last modified 09-10-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Israël zit achter de aanval van Hamas op Israël. Dat juist het Joodse feest Vreugde der Wet is gekozen kan geen toeval zijn. Het bestaan van Israël is een diepe belediging van het gehele Joodse volk. Alles ging goed met de Joden in West Europa en het Midden Oosten tot de Zionisten ten tonele verschenen. Ontsproten uit het brein van een van de meest manipulatieve journalisten ooit. Iemand die plotseling verscheen en zeer sterke banden had met de journalistiek en media. En voor wie deuren open gingen die voor anderen gesloten bleven. De Zionisten zijn personen die de Joodse Wet met voeten treden.

Het Iron Dome-raketsysteem was uitgeschakeld. Geen politie aanwezig. Geen militaire aanwezigheid. Heeft de Mossad gefaald en wist deze niet van de geplande massa-raketaanvallen? Of is het de zoveelste keer dat Israël het eigen volk offert voor politieke doeleinden?

Vertegenwoordigers van Israël in Nederland stalken al meer dan 126 jaar actief Joden. En ze dreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristische oogmerk om bepaalde strafrechtelijke stappen tegen Geert Wilders en zijn helpers niet te zetten. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Holocaust en de grote vooroorlogse leiders van Israël in oprichting. Het initiatief van de oprichting van de zogenoemde Joodse staat is genomen door journalist Theodor Herzl waarmee hij de kernwaarden van het Jodendom willens en wetens heeft geminacht openlijk strijdend tegen assimilatie van Joden en actief de mondsnoerend van de Protestrabbijnen.

Aanvallen op Joden en op Israëlische burgers worden actief bewerkstelligd door de Zionisten. Daarbij worden zij volop van steun voorzien door journalisten en hun media. En door gewillige antisemieten. Iedereen in de vooroorlogse journalistiek en media en ook in het bestuur en onder de elite en de Paus in West Europa en Amerika wist en kon weten dat de zionisten sinds 1895 actief de Holocaust zoals bedoeld in Ezechiël 37 voorbereiden met het oorlogsdoel het wereldhuis van de familie Rothschild aristocratisch en oppermachtig te maken. Aanvallen op Joden en op Israëlische burgers worden uitgelokt en/of anderszins bewerkstelligd door de Zionisten. De Zionisten zijn de initiators van de Holocaust en de grote vrienden en bondgenoten van de antisemieten. De zionisten spannen samen met tegenstanders  van de Joden tegen de belangen van de Joden. De Joden hebben geen vijanden want de Joden handhaven de Drie Eden.

De Drie Eden maken aard en nagelvast deel uit van het eeuwig verbond met Onze Lieve Heer. Dat is nooit anders geweest. De vreugde gaat over de wet die door Onze Lieve Heer is gegeven en mede inhoudt dat de Joden geen enkele vestiging of bestuur van enige staat ambiëren, laat staan een Joodse staat, en afzien van bestuur over Palestina. Palestina is Heilig voor de Joden. In het Jodendom bestaat geen Joodse Staat. Het is bizar zo slecht Nederland is onderwezen over wat Joden zijn precies en dat zionisten geen Joden zijn want zij handhaven niet de Drie Eden. De Zionisten strijden juist tegen handhaving van de Drie Eden. Beetje doorgedacht strijdt Hamas voor handhaving van de Drie Eden want het ambieert delegitimatie van Israël. Iedereen die strijdt voor delegitimatie van Israël is de facto vriend en bondgenoot van het gehele Joodse volk.

Israël kan de strijd tegen de Joden gewoon opgeven. In Nederland kunnen de vertegenwoordigers van de zionistische zaak daarvoor kiezen. De feiten die objectief bewijzen dat juist de zionisten samenspannend met journalisten en hun media strijden tegen de collectieve en individuele belangen der Joden staan op de website www.holocaustles.nl. De volledige dagboeken van Theodor Herzl en zijn overige geschriften en de authentieke protocollen van de Zionistische congressen laten er geen enkel misverstand over bestaan dan dat de Zionisten sinds 1895 actief zitten achter welhaast elke aanval of strijd tegen of benadeling van Joden. Waar ook ter wereld. Israël pleegt al meer dan 126 jaar de meest vuige antisemitische misdrijven tegen het zogenoemd eigen volk. De Holocaust is mede bewerkstelligd door de vader van Benjamin Netanyahu die de rechterhand was van de oprichter van de Bruinhemden. Het beleid van het bestuur van Israël is het bewerkstelligen van de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël zodat ook Ezechiël 38-39 als vervuld kan worden beschouwd.

Instand update:

De Times of Israel, Associated Press en Al-Jazeera melden dat Egypte Israël heeft gewaarschuwd voor een grote aanval die vanuit Gaza zou komen, maar Israëlische functionarissen negeerden dit."Egypte heeft gewaarschuwd voor de escalatie van de situatie, maar helaas werden deze waarschuwingen genegeerd door Israël." Er wordt beweerd dat ze 10 dagen voor de aanval op de hoogte waren gesteld. [bron].

Share |

Permalinks