U bent hier: Home / Israël zit achter Holocaust

Israël zit achter Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De zogenaamd Joodse staat Israël is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl met het oorlogsdoel de Endlösung te bewerkstelligen en wereldmacht te plaatsen in handen van een syndicaat van industriëlen. De tegenwoordige stakeholders van het WEF: de Verenigde Staten van Amerika en Israël. De Joodse staat is het wereldgetto. De ‘founding father’ is de man die beloofde het gehele Joodse Volk te verlossen van de gettomuren. Hij bedoelde dat hij de Joden zou uitroeien zoals ze zijn uitgeroeid in 1940-1945; uit huis geplaatst zonder geldige reden en gedeporteerd naar kampen in het Oosten waarvan de locatie in 1933 is bepaald door Betar. Wie niet thuis is in de geschiedenis van de Jodenvervolging weet niet wat Betar is.

Betar is de paramilitaire organisatie die bekend staat als de Bruinhemden. Het is opgericht door de bekende Oekraïense journalist Ze'ev Jabotinsky. Betar in Israël vandaag is de meest racistische club van het land. De leden van Betar vertegenwoordigde in de ghetto’s in het Oosten de ghetto-politie. Het waren ghetto-managers. Zij hebben zich vrijwillig gemeld voor de rol van Sonderkommando met kampfunctie. Het waren volunteers. Ze kregen koffie in de pauze. Na de oorlog, toen de Russen het kamp bevrijdde doken zij onder in de groep van de Joodse slachtoffers veinzend dat zij Joden waren terwijl de leden van Betar volgers zijn van het Zionisme. Zij volgen de ideeën van journalist Theodor Herzl voor een toekomst waarin de mensheid aristocratisch wordt bestuurd door het wereldhuis van de familie Rothschild.
><br>De Zionisten en Rothschild ‘and friends’ zitten achter de Jodenvervolging en de Holocaust. Zij hebben na de Franse Revolutie willens en wetens en met voorbedachte rade opzettelijk de Endlösung bewerkstelligd, de antisemieten tegen de Joden opruiend; en de Holocaust uitgevoerd als onderdeel van hun meertrapsraket op weg naar de volgende Holocaust die zij nodig hebben voor realisatie van einddoelen en al in 1897 statutair hebben vastgelegd in de protocollen van de Beweging van Herzl die dat jaar is opgericht te Basel in het land waar ook het WEF is gehuisvest. De deelnemers aan de conferenties van het WEF waaronder begrepen Thierry Baudet zijn ermee bekend dat de Zionisten zitten achter de Holocaust. Zij zwijgen erover omdat zij het eens zijn met de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl waaronder begrepen de onderwerping van het gehele Joodse volk aan de wil van de zogenaamde Vorst der Joden die afstamt van de familie Rothschild
><br>Iedereen die wil weten wat de echte historische feiten zijn. Dus zoals alles  zich in werkelijkheid heeft afgespeeld leest de website www.holocaustles.nl. De nuttige historische informatie op deze website is niet algemeen bekend omdat de inhoud ervan bewust wordt verhuld door Telegraafjournalisten Saskia Belleman en Wierd Duk. En bovendien worden nu al meer dan tien jaar onderdelen van de Staat der Nederlanden door de Zionisten bedreigd met terroristische oogmerk om de inhoud van die site te negeren of ontkennen. Deze bedreigingen zijn ernstig en serieus en vinden plaats sinds de strafzaken in verband met de website hetzuur.nl. De maker van die website bepaalt ook de inhoud van de website www.holocaustles.nl.
><br>In de jurisprudentie staat duidelijk vermeld dat de maker van die websites een Joodse achtergrond bezit. De kwestie in verband met hetzuur.nl is niet dat het gemaakt zou zijn door een antisemiet. De issue is dat Zionisten aangifte hebben gedaan vanwege de Joodse achtergrond van de maker en het eenvoudige feit dat hij het Jodendom en vooral ook de noodzaak van handhaving van de Drie Eden voor doeltreffende antisemitisme bestrijding zo goed begrijpt. Het feit is dat de Zionisten laffe Jodenhaters zijn die al meer dan 125 jaar het gehele Joodse volk dreigend met bruut geweld onder existentiële druk zetten met het oogmerk het wereldhuis van de familie Rothschild oppermachtig te maken. De oorlog in Oekraïne was er niet geweest als de Telegraaf & co zich niet al in 1922 zo vuig als ze zijn schaarde achter de ideeën van journalist Theodor Herzl voor de deportatie van en moord op 110.000 Nederlandse Joden. 

Share |

Permalinks