U bent hier: Home / Jezus’ dood

Jezus’ dood

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Jehova's getuigen zijn een beregezellig zeer intelligente gemeenschap Bijbelvorsers die middels klassikaal onderwijs de volgers opleiden in het dienen van Satan ook al willen ze dat niet. Vrijdag 12 april 2022 herdenken de Jehova’s getuigen de dood van Jezus Christus. De hele wereld herdenkt de dood van Jezus Christus omdat de Duivel de zetel bezit van de Heilige Stoel. In de Bijbel staat niet dat Jezus Christus is gestorven. Personages in de Bijbel vertellen dat Jezus is gestorven terwijl de Profeet een ander beeld laat zien.

Jezus Christus voorspelt duidelijk herkenbaar dat hij niet zal sterven verwijzend naar Jona. En hij verrast na zijn executie zijn volgers door in vlees en bloed voor hen te verschijnen. Zijn volgers meenden zeer bevreesd en verschikt geworden zijnde een geest te zien. Het staat woordelijk in de Bijbel in alle vertalingen. De Koran heeft gelijk. Jezus Christus leeft. Omdat Jezus Christus volmaakt is zit hij in de hemel naast Gd Jehova of is Hij ergens op aarde als man die eeuwig leeft. Adam en Eva waren ook volmaakt. De Bijbel belooft het eeuwige leven voor iedereen die Jezus Christus volgt. 

Om te begrijpen wat de Profeet bedoelt is het nodig in de eerste plaats goed de woorden van de Profeet te lezen. Oftewel naar Jezus Christus te luisteren. Wat anderen zeggen over de Profeet doet er niet toe. Het gaat om de woorden van Jezus Christus. Het staat allemaal in de Bijbel. En nu komt het, de feiten zijn ontdekt na jarenlange diepgaande Bijbelstudie met Jehova’s getuigen. Vooraf biddend tot Onze Lieve Heer dat de waarheid tot de studenten zou komen. En vervolgens hardop lachend met elkaar woord voor woord Het Woord bestuderend tot de feiten op tafel lagen. Dank U Lieve Heer. Vergeef de Jehova’s getuigen dat zij nog altijd de dood van Uw Zoon herdenken. Ze bedoelen het goed.

Share |

Permalinks