U bent hier: Home / Joden slaven van Zion

Joden slaven van Zion

by J.L. de Kreek — last modified 21-09-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Tot 122 jaar geleden waren de Joden net als iedereen gewoon vrije mensen. Sommige waren arm. Anderen rijk. Artsen, juristen, rechters, wetenschappers, schrijvers, handelaren, bedelaar, ze waren het allemaal. Wat ze met elkaar gemeen hadden is het Jodendom. Augustus 1897 hebben de atheïstische journalist Theodor Herzl en zijn vrienden aan die vrijheid rucksichlos een eind gemaakt. Geïnspireerd door de Evangelische Christenheid heeft journalist Herzl te Basel vereniging Erez Israël opgericht wat zichzelf ziet als de Schepper van álle Joden. Tegenwoordig is deze vereniging een Staat en is de Zionist World Organisation nog altijd de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Joodse verschijningsvormen van de Zionisten zijn de verkleedpartij van terroristen die Joden haten tot op het bot en ze allemaal uitgeroeid willen hebben gespiegeld aan profetieën uit de Bijbel. In Israël vandaag moeten Joden vrezen dat zij verplicht in dienst moeten bij de organisatie die op beestachtige wijze de Joden in Europa heeft uitgemoord. Dat de Joden zijn gedeporteerd, gemarteld en vermoord met het oogmerk ze uit te roeien is een ding wat zeker is. Dat de Duitsers de grootste en moorddadigste beesten waren is een leugen. De Joden in de kampen zijn het hardst geslagen door Zionisten. De Zionisten hadden divisies overal op het Europese grondgebied die tussen de strijdende partijen door verantwoordelijk waren voor de deportaties en het martelen en het vergassen en ritueel verbranden van de Joden. De priesters van Zion. 

De Jodenvervolging van 1940-1945 is de kruistocht van journalisten en hun geldschieters tegen de mensheid. Adolf Hitler was de in 1897 door de Zionisten gewenste nutteloze leider die geen geheimgenootschap vertegenwoordigde waarmee de Zionisten de Endlösung van álle kanten konden benaderen. Personen van Joodse komaf waarvan Joodse leden van de familie zijn gedeporteerd, gemarteld en vermoord in de kampen worden in Nederland vervolgd op last van de Zionisten als zij het bovenstaande openbaren. De Jodenvervolging is springlevend. Deze publicatie is daarvan de getuigenis. De Zionisten jagen als vanouds op Joden en hun eigendommen. Onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigend om de Zionisten volledig te bevredigen in hun streven naar oppermacht. 

Joden zijn niet vrij. Joden worden tot slaven gemaakt van Zion. De Zionisten trekken alles van de Joden naar zich toe. De Heilige Boeken, de Synagoges, de Joodse begraafplaatsen, de traditionele klederdrachten. Joden in Europa worden door Zionisten uit hun synagoges gezet en van Joodse begraafplaatsen geweerd wanneer zij zoals het Jodendom betaamt de Drie Eden handhaven. De Drie Eden zijn de grondwet van het Jodendom. De kern van het Joods volksbestaan. Een nationale staat voor Joden is een getto. Theodor Herzl en zijn Zionistische partners hebben ouderwets gettomuren opgetrokken rond de Joden waardoor meeste mensen niet weten dat het kabinet van Adolf Hitler uitvoerende macht was van de algemene vergadering van Vereniging Erez Israël.

Share |

Permalinks