U bent hier: Home / Journalist Chris Klomp en kindermisbruik

Journalist Chris Klomp en kindermisbruik

by J.L. de Kreek — last modified 29-01-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Op Twitter/X stelt en beweert journalist Chris Klop hooghartig dat hij “kindermisbruik wel goed kan duiden”. Journalist Chris Klomp schrijft dat kinderen ‘neuken’ je nog geen pedo maakt. Toevallig is pedo de kwalificatie voor iemand die kinderen ‘neukt’. Journalist Chris Klomp veinst het verschil te begrijpen tussen pedofielen en pedoseksuelen. Elke pedoseksueel is pedo en niet elke pedo ‘neukt’ kinderen. Pedofielen zijn niet noodzakelijk kindermisbruikers. Terwijl de ‘neuker’ van kinderen per definitie een pedo is.

Pedofilie is een ziekte waarbij de patiënt zonder zelf fysiek kinderen te ‘neuken’ in de rol van kinderbeschermer of jeugdzorg geobsedeerd is met zicht op kinderen en executie van rechterlijke uitspraken zonder tussenkomst van een bevoegde deurwaarder. Issue met journalist Chris Klomp is juist dat hij kindermisbruik niet goed duidt. En op Twitter/X en anderszins het bloed onder nagels vandaan haalt met zijn zuigende onkunde. Journalist Chris Klomp is een van de grote wegkijkers van het geïnstitutionaliseerd kindermisbruik in Nederland wat eufemistisch jeugdhulp genoemd wordt.

De Politie in Nederland wordt voor het karretje gespannen van ambtelijke kindermisbruikers bij het ministerie van justitie en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Bijdragend aan uithuisplaatsingen zonder handhaving van de daarbij passende formaliteiten en waarheidsvinding. De Politie kan niks doen want de georganiseerde ambtelijke misdaad van de jeugdzorg zit er tussen.

De feiten zijn uitzonderlijk goed gedocumenteerd. Alle uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen zijn nietig. De jeugdzorg executeert uit eigen naam kinderbeschermingsmaatregelen. Journalist Chris Klomp kijkt laf weg, expliciete “beelden van misbruik” en “details van seksueel misbruik” in de geest van lezers plantend en veinzend dat hij “het wel goed kan duiden” allemaal als journalist met “een aardig beeld” van “de werkelijkheid”.

Share |

Permalinks