U bent hier: Home / Journalist Chris Klomp vergist zich

Journalist Chris Klomp vergist zich

by J.L. de Kreek — last modified 24-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp imponeert als persoon die zijn publicaties ziet als maat der dingen. Als iemand zich vergist is dit journalist Chris Klomp. Het optreden van de Deken in de tuchtrechtelijke zaak tegen advocate Nakad is een ‘faut pas’. De Deken weet beter omdat de Deken al jaren geleden onderbouwd met argumenten op de ernstige misstanden in de Jeugdzorg is gewezen. Hij en een advocate die voor Jeugdzorg werken hebben namens de Amsterdamse Raad de her-beëdiging van een jurist tot advocaat geweigerd in verband met zijn standpunten en beweringen over de Jeugdzorg en de Kinderbescherming.

Journalist Chris Klomp laat na de bronnen te noemen die objectief bewijzen dat er een cultuur van criminaliteit heerst in de Jeugdzorg en Kinderbescherming. En dat dit wordt gevoed door personen die ook anderszins boardrooms en bestuurders misleiden in verband met wat tussen mensen heeft te gelden. Kinderen in Nederland worden voortdurend belaagd door bepaalde personen die zich voordoen als kinderbeschermers en zelfs de wet internationale misdrijven overtreden om kinderen te beschermen. Zo zijn zij begaan met het belang van het kind. Ook leden van de Nederlandse Verenging van Journalisten nemen deel aan georganiseerde misdaad. De journalistiek in Nederland blijkt al 123 jaar trouw aan de leidband te lopen van de statelijk acterende beweging die is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en on the fly de Joden uit te roeien.

De bronnen staan hier. De authentieke documenten die niemand betrekt. En die objectief bewijzen dat een beweging van journalisten, schrijvers, publicisten cineasten met een diepliggende haat tegen Joden de grote initiator is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En as we speak de volgende Holocaust voorbereidt. Het verhaal van georganiseerd sadistisch kindermisbruik in Nederland wordt gestaafd door de schandalige feiten in de Jeugdzorg en de Kinderbescherming. Kinderen worden door Jeugdbeschermers stelselmatig meer en vaker misbruikt en/of mishandeld dan door anderen. Het is wreed alleen in zekere zin kunnen kinderen die mishandeld worden beter thuis wonen omdat ze daar de meeste kans maken op de minste mishandeling.

Het is redelijk te vermoeden dat juist in de Kinderbescherming en Jeugdzorg pedofielen samenwerken om de gezamenlijke prooi te verdelen. Pedofielen zijn niet zelden talent- succesvolle vertrouwenwekkende personen. Kinderen zijn voor pedofielen wat poep is voor vliegen. Als professionele jagers drijven zij de jeugd in de valstrik van de Jeugdzorg met de kleinste kansen voor de toekomst. Er zijn zo veel voorbeelden te geven van kinderen die uit huis zijn geplaatst zonder dat er enige noodzaak was. De kinderbeschermers weten niet wat ze aanrichten omdat ze niet aan waarheidsvinding doen. Daarom kunnen ze nooit weten of hun werk noodzakelijk is. Of wat een kind onder bepaalde omstandigheden uberhaupt nodig heeft. Dat bovendien de artikelen 12, derde lid Grondwet en 430, derde lid Rechtsvordering niet worden gehandhaafd door de georganiseerdere misdaad in de Jeugdzorg en Kinderbescherming betekent niks anders dan dat journalist Chris Klomp zich ietsiepietsie vergist.

Share |

Permalinks