U bent hier: Home / Journalist Patrick Savalle mega complotsukkel

Journalist Patrick Savalle mega complotsukkel

by J.L. de Kreek — last modified 10-03-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle is een complotsukkel van mega formaat. Journalist Patrick Savalle heeft een boekje geschreven over complotdenken. Hij waant zich “de elite onder de kritische denkers”. En laat zich met graagte fluffen in de sociale media door acteur Ab Gietelink die eigenhandig de censuur van hydroxychloroquine heeft bekrachtigd door quote que quote in een niet te winnen zaak de rechter te laten bepalen dat deze beknotting is toegestaan op de platforms. Journalistiek is het vak waarin de complotten worden beraamd en de uitvoering wordt begeleid met nepnieuws en desinformatie. Het grote complot tegen de mensheid is bedacht door journalist Theodor Herzl.

Complotdenken is niet nuttig. Het is leuk voor in de vrije tijd wanneer het internet wordt afgestruind naar entertainment. Als het erom gaat te zien en begrijpen wat de waarheid en de feiten zijn en om de echte criminele samenspanningen te ontmaskeren is feitenonderzoek noodzakelijk. Complotten bestaan. Er zijn strafbare intriges. Daarvan zijn talrijke voorbeelden. Onderbouwd met concrete feiten die de samenzweringen objectief bewijzen. Dit vereist exactheid, nauwkeurigheid en niet het gesukkel van complotdenkers.

Journalist Patrick Savalle bewijst zelf de zinloosheid van zijn complotdenken in zijn timeline op twitter. Hij haalt het bloed onder ieders nagels vandaan door complotdenkend vuige uitlatingen te doen over de crematoria in Auschwitz. Hij kan weten wat de feiten zijn want hij heeft internet en 'search engines’ tot zijn beschikking. Beetje zoeken op Auschwitz, Holocaust en crematoria leert dat de gerenommeerde Joodse historicus Robert Jan van Pelt daarover relevant heeft gepubliceerd. In zijn beroemde boek over Auschwitz staat hoe het is vergaan met die crematoria. Opgeleverd toen de Holocaust over het hoogtepunt heen was.

Volgens de specificaties van de leverancier AEG konden bijna vijfduizend lijken tegelijk worden gecremeerd in de moffels van de ovens van de vijf crematoria. De crematoria vertoonde grote gebreken bij oplevering. Er was bezuinigd op de elektriciteitsinstallatie. Daardoor liep tegelijk verbranding van grote aantallen lijken vertraging op. Nazileider Adolf Hitler was ook complotdenker. Antisemieten zijn complotdenkers die geloven in een Joods complot terwijl het grote complot waaraan iedereen lijdt komt uit het journalistenbrein van de held van Thierry Baudet die volop wordt gesteund door journalist en complotdenker Patrick Savalle die ook de prutsers Willen Engel en Jeroen Pols geweldig vindt.

Zelden loopt het goed af met complotdenkers. Ze belanden om beurten in de cel. Publicist Wim Dankbaar en journalist Micha Kat als voorbeeld nemend. De grote door journalist Patrick Savalle bewonderde complotschreuwert Alex Jones moet van de Amerikaanse rechtspraak een miljard dollar betalen aan nabestaanden wegens zijn gereutel over Sandy Hook. Journalist Patrick Savalle heeft er twintig jaar over gedaan om binnen drie weken een dun boekje te publiceren met de pretentieuze titel Complotcatalogus. De complotten die ertoe doen en hun bewijzen staan niet in dit epistel van een van de complotwapies van het eerste uur. De feiten die de grote complotten objectief bewijzen worden niet gedeeld en gewoon ontkend door journalist Patrick Savalle en zijn posse van complotfanaten.

Journalist Patrick Savalle was er vroeg bij in verband met 9/11. Hij heeft ook slachtoffers van deze aanslagen en geheimagenten van de VS/UK gesproken. En makers van de bekende website van Architects & Engineers for 9/11 Truth en zo. Journalist Patrick Savalle had Niburu.co al gezien toen de rest van Nederland de site niet wist te vinden. Journalist Patrick Savalle is een man met een joekel van een autoriteitsconflict en een giga gebrek aan inzicht. Strategisch niet te hachelen. Sommige dingen weet hij goed te brengen. Op veel andere terreinen faalt hij ‘big-time’. 

Waaraan het bij journalist Patrick Savalle vooral mankeert is gewoon even helpen het Coronatribunaal op te tuigen, en dat ‘lame’ gedoe van Viruswaarheid achter zich te laten. Als het ergens aan ontbroken heeft afgelopen drie jaar is het aan nuttige acties van Viruswaarheid en die hele kliek aan alternatieve media waaronder ook zaplog.pro begrepen moet worden. Zelfs als op zijn eigen site onderbouwd met argumenten wordt uitgekauwd dat het in verband met de Coronacrisis de voorgeschreven wettelijke weg is om aangifte te doen van moord en terrorisme wil complotdenker Patrick Savalle er nog niet aan meewerken want dat vindt hij niet verstandig.

Journalist Patrick Savalle is een natte tosti waarmee geen oorlog valt te winnen. Hij is goed in ‘name-dropping’ en flexen. En meent werkelijk overal verstand van te hebben en alles te begrijpen en is uitermate passief agressief in zijn uitingen naar iedereen die zijn mening niet deelt. Verbanden kan hij niet leggen. Patronen herkent hij niet. De geopolitiek begrijpt hij louter oppervlakkig. Wat zich op de achtergrond afspeelt ziet hij niet of wordt door hem genegeerd. De Nederlandse mainstream journalisten zijn kwaadaardige parasieten die hun ziel hebben verkocht aan de duivel. De journalisten aan het andere kant van het spectrum hebben hun hoofd zo vol zaagsel dat hen niks aan het verstand is te brengen. Het enige wat gedaan moet worden om het grote complot tegen de mensheid waarvan meeste mensen zo veel last hebben objectief te bewijzen is feitenonderzoek. Complotdenken is randpsychotisch en leidt tot wantrouwen van personen die tot de elite of onderdeel van het systeem worden bestempeld.

In verband met de Coronacrisis is de minister niet het probleem. Zuiver grondwettelijk reeds. De Coronacrisis is niet de schuld van de ministers of Kamerleden. Het is de schuld van personen waarop zij mogen vertrouwen. De herhaalde jurisprudentie in verband met Viruswaarheid is daar heel helder over. De bewindslieden mogen vertrouwen op adviezen die zij krijgen van speciaal daartoe aangestelde lagere ambtenaren met specialistische medisch wetenschappelijke kennis zoals die bij het RIVM en het OMT.

Het kunstje is eerder geflikt met Sars in 2003. Wordt nu herhaald. Het onderzoek naar de Coronafeiten is makkelijk gemaakt door de digitale tijd. Alle stukken waarop iedereen zich beroept staan gewoon online. Kwestie van online archiefonderzoek. Kan journalist Patrick Savalle zelf op internet doen vanaf elk ‘access point’. Journalist Patrick Savalle is meester in het verspreiden van desinformatie. Hij verschilt daarin niet van zijn mainstream collega’s. Journalist Patrick Savalle verstaat de kunst ziende blind en horende doof het lekenpubliek te misleiden met zijn Lekturamakunde

Weldenkende personen verstaan onder complotdenken het vermogen bij en tijdens het grote complot der complotten die de mensheid als geheel treft het countercomplot te ontwikkelen wat de criminele samenspanning neutraliseert, en iedereen afhelpt van de last en het gevaar wat uitgaat van de intriges en machinaties waaraan journalist Patrick Savalle geen enkele aandacht besteedt. Zich positief uitlaten over politicus Thierry Baudet en zijn club antisemieten kan hij als geen ander. Het feit negerend dat de held van Thierry Baudet de journalist is die in in 1897 de basis heeft gelegd voor het grote complot tegen de mensheid waarover journalist en complotdenker Patrick Savalle van zaplog.pro in alle toonaarden zwijgt.

Share |

Permalinks