U bent hier: Home / Journalisten extreme oplichters

Journalisten extreme oplichters

by J.L. de Kreek — last modified 22-04-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Journalisten mediabreed zijn een organisatie van extreme oplichters. Relatief gezien is het eenvoudig, zeker voor wetenschapsredacteurs als Maarten Keulemans van de Volkskrant, om objectief te bewijzen dat Corona het meest liederlijke bedrog is ooit. Niet alleen het bedrog in verband met Corona is makkelijk te bewijzen voor journalisten. Ook het bedrog in verband met CO2, stikstof, de Holocaust, 9/11, Hiv & AIDS en de jeugdzorg & kinderbescherming en zelfs de vermeende dood van Jezus Christus is voor journalisten eenvoudig van wettig en overtuigend bewijs te voorzien. Zeker in de tegenwoordige tijd met internet en alle nuttige databasen online en te doorzoeken op afstand.

Dat de Nederlandse journalistiek met Maarten Keulemans voorop nog altijd niet predikt dat wat iedereen denkt te zien met het instorten van de torens van de Twin Towers gewoon niet kan is bewijs van deelname aan die aanslagen door een prominente Nederlandse wetenschapsjournalist van de Volkskrant. De brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme zoals uitgevoerd door de kwaadaardige elite zijn geschreven door prominente journalisten die tevens de helden zijn van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Het onderwijs in Nederland zit vol flauwekul in verband met de Jodenvervolging omdat de geschiedschrijving is bepaald door de organisatie van journalisten die erachter zit. Iedereen heeft de goed gespeelde serie van de EO over de Joodse Raad gezien. 

In de laatste aflevering die zich direct na de oorlog afspeelt was het de Zionistisch geïnspireerde journalist Loe de Jong werkzaam bij de voorloper van het NIOD om de getuigenissen van de Zionistische verraders van de Joodse Raad op te tekenen. Dat ze met de Pullmann trein zijn gebracht en zijn teruggekomen uit de kampen is een toneelstukje van de Zionistische bestuurders en hun Nazistische bondgenoten om de leden van de Joodse Raad na de oorlog te kunnen laten doen alsof zij slachtoffers waren. De Joodse Raad was meer dan iedereen bekend met de voor Joden verwoestende ambities van de Zionistische Congressen voor Lösung van het Jodenvraagstuk. Dat meeste mensen hiermee niet bekend zijn anno 2024 komt omdat de organisatie van Zionisten een organisatie is van journalisten en hun media. 

Na de oorlog waren het journalisten Harry Mulisch en Hannah Arendt die verslag deden van de strafzaak in Israël tegen Nazileider Adolf Eichmann, niet openbarend dat Adolf Eichmann een grote vriend en trouwe bondgenoot was van de Zionisten en met hen een verbond had gesloten voor de uitvoering van de door de Zionistische Congressen geambieerde totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Meeste mensen denken dat Adolf Hitler of een andere Nasi de Endlösung heeft bedacht terwijl het journalist Theodor Herzl was die te Parijs in 1895 de beweging voor oplossing van het Jodenvraagstuk begon als middel voor een syndicaat van industriëlen (lees: kwaadaardige elite) tot omwenteling van de Franse Revolutie en vestiging van aristocratisch oppermacht en ter overheersing van de wereld als zogenoemd Joods Vorstenhuis. Journalisten mediabreed zijn handlangers van de meest perverse profiteurs met overheersingsdrang.

De Jodenvervolging, de Holocaust, 9/11, corona is allemaal het werk van de organisatie van het wereldhuis van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet, de Joodse Raad en Adolf Eichmann. Journalisten zijn daarmee bekend omdat journalisten van meet af de dienst uitmaken in deze organisatie. Journalisten zijn de creatieve breinen, de strategie bepalers, bestuurders, lobbyisten, journalisten leiden de organisatie, journalisten voeren het woord en journalisten liegen en bedriegen voortdurend platform polygaam over alles wat een ieder bepaaldelijk aangaat. Er is geen corona. Bovendien wordt AIDS niet veroorzaakt door Hiv. Ook zo’n feitje wat vooral wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant moet kunnen zien en begrijpen op grond van de publicaties van Robert Gallo in 1984 in Science.

Share |

Permalinks