U bent hier: Home / Kijkje in de toekomst

Kijkje in de toekomst

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Iedereen die een kijkje wil nemen in de toekomst en wil zien en begrijpen wat het doel is van de internationale en lokale dynamiek leest de website op www.holocaustles.nl en de Bijbel aandachtig. Meeste mensen worden bedrogen in verband met hun Holocausteducatie. De geschiedenis wordt sinds 1895 gedomineerd door de complete realisatie van de ideeën van de atheïstisch journalist Theodor Herzl. Zijn werk is de reactie van Aristocratie en het Vaticaan op de Franse Revolutie.

Het plan van Theodor Herzl omvat omwenteling van de wereldmacht in het belang van de samenwerking tussen het Vaticaan en het Wereldhuis van de familie Rothschild. Het Wereldhuis van de familie Rothschild is de grote UBO van de Holocaust. Het Wereldhuis van de familie Rothschild bezit het oorlogsdoel officieel als het Koningshuis der Joden te worden gerespecteerd. De Joden hebben daaraan geen behoefte. 

Daarom heeft de atheïstische journalist Theodor Herzl een plan bedacht waarbij de Joden worden uitgeroeid zoals voorspeld in het Bijbelse boek Ezechiël. Theodor Herzl heeft zijn plan voor wereldmacht voor het Wereldhuis van de familie Rothschild gespiegeld aan het Nieuwe Testament. Meer in het bijzonder aan Armageddon en de Eind Tijd zoals voorspeld in Openbaring. De Eind Tijd is nu. Middels menselijk toedoen uitgevoerd door de beweging die Theodor Herzl heeft opgericht te Basel 1897 onder de naam Vereniging Erez Israël.

De documenten die Theodor Herzl en zijn opvolgers hebben achtergelaten zijn in samenhang gezien met de Heilige Schrift, de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme. Voor wie deze documenten begrijpend leest en de samenhang en de patronen in het dagelijks leven herkent is de geschiedenis transparant en de toekomst helder. Het gaat volledig de verkeerde kant op met iedereen. 

Er zal geen eind komen aan de crisis. De bedoeling is iedereen permanent in crisis te houden omdat bij en tijdens crisis burgers en bestuurders bereid zijn rechten af te staan, en oppermachtige personen boven hen te accepteren die zogenaamd de crisis oplossen. Zoals Bill Gates. De actuele crisis is een ordinaire staatsgreep van de beweging van Theodor Herzl die overigens held is van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Doel is ontbinding van de democratie. Opheffing van mensenrechten. Het opdelen van de wereld in zones. Elk volk in de eigen zone. De Belgen in België, de Fransen in Frankrijk etc. Daarom de Brexit. Boris Johnson is net als Wilders, Baudet en Eichmann volger van Theodor Herzl en uitvoerder van zijn ideeën. De Joden worden uitgeroeid en iedereen wordt gevangengenomen.

De gevangenneming wordt niet erkend. De lockdown is daarvan een uiting. Deze gevangenneming zal ook digitale vormen krijgen. Dankzij 5G. Het nieuwe netwerk is eerder gevaarlijk in verband met het digitale grid wat over de samenleving wordt gelegd en waarmee iedereen tot op de centimeter kan worden uitgepeild, dan wegens de straling.

Naar voorbeeld van China zal iedereen die het algoritme niet tevreden houdt, digitaal in hechtenis worden genomen. Eigendom en privacy verdwijnen. Net als vrije meningsuiting. Alles wordt een service. Slavernij wordt weer normaal. Dat is al aan de hand in Noord Afrika. Nadat het westen daar alles kapot heeft gemaakt bouwt men alles zogenaamd beter terug waardoor nu daar slavenhandel weer bon tone is. Komt ook in Europa. Begeleid door Deep Democracy.

Share |

Permalinks