U bent hier: Home / Kwaadaardige journalistiek

Kwaadaardige journalistiek

by J.L. de Kreek — last modified 21-08-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Journalisten staan aan de basis van de beweging die is opgericht te Basel 1897 met het oogmerk de Franse Revolutie om te wentelen en de wereldmacht te plaatsen in de handen van een bepaalde kwaadaardige-elite. Deze elite zit tevens achter de Holocaust. Het jaagt ook ná de oorlog ouderwets op het gehele Joodse volk. De Nederlandse journalistiek en media zijn een terroristische organisatie.

De journalistiek in Nederland is doordesemd met nepnieuws en desinformatie. Journalisten zijn de steunpilaren van terroristen en georganiseerde misdaad. Voorop lopen de journalisten Chris Klomp en Maarten Koopmans. Ongelofelijk dat zij serieus worden genomen. Maarten Keulemans is wetenschapsjournalist van de Volkskrant. Dus hij is bekend met natuurkundige basisfeiten en basiskennis.

Bepaalde gebeurtenissen kunnen logisch worden verklaard vanuit de klassieke natuurkunde. Natuurkundige basisfeiten die iedereen onderwezen heeft gekregen laten zien dat het officiële verhaal over 9/11 niet de waarheid kan zijn. Absoluut onmogelijk. Er bestaat geen natuurkunde wat het officiële verhaal logisch verklaart.

Dat juist journalisten als Chris Klomp en Maarten Keulemans daarmee niet naar buiten komen doet is in alle redelijkheid een vermoeden dat zij het eens zijn met die aanslagen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de ‘real live’ uitvoering van een event in de agenda van het internationaal terrorisme die is opgesteld door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl.

Het zijn vooral mainstream journalisten die iedereen zand in de ogen strooien in verband met de betrokkenheid van journalistiek en media bij ernstige misdrijven waaronder terrorisme. De ervaring is dat journalisten en hun media zich bovenal inspannen de ‘cover up’ te leveren na door de beweging van journalisten gepleegde ernstige misdrijven waaronder terrorisme.

Het grote internationaal terrorisme is geworteld in de wil en het werk van journalisten die de creatieve inspanningen leveren en de enthousiaste lobby voor uitvoering. Hun media ondersteunen de verdoezeling van de feiten en verdraaien van omstandigheden. Alternatieve media zijn geen haar beter overigens. Niet alles daarvan is domheid. De kwaadaardige elite heeft supporters aan alle kanten van de strijdende partijen en organiseert geregeld de eigen oppositie.

Journalist Chris Klomp laat donateurs zijn nepnieuws betalen. En wetenschapsjournalist Maarten Keulemans is op een voetstuk geplaatst door  collega journalisten en heeft van hen prijzen ontvangen voor zijn verslaglegging in verband met het coronavirus. Nu is het een feit dat hij die alle middelen rechtens op jihad is om het coronatribunaal tot stand te brengen, in de stukken sluitend bewijs levert van bedrog met de PCR-test.

Het fijne voor Maarten Keulemans tegenwoordig is dat hij niet van zijn bank hoeft om het bewijs van bedrog met de PCR te delen met de rest van de wereld. Komt door internet. Dankzij internet kan wetenschapsjournalist Maarten Keulemans bekend zijn met de feiten die zijn ongelijk objectief bewijzen. Ook in verband met Hiv en AIDS. Bedrog in verband met de resultaten van de PCR-techniek heeft geleid tot maatschappelijke verandering en misschien wel de grootste naoorlogse massamoorden na de tweede wereldoorlog.

Share |

Permalinks