U bent hier: Home / Marc de Hond en Covid-19

Marc de Hond en Covid-19

by J.L. de Kreek — last modified 15-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De familie van de recent overleden Marc de Hond, zoon van Maurice de Hond, en Covid-19 hebben met elkaar gemeen dat zowel de familie De Hond als de Covidpatiënten het slachtoffer zijn van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. In het laatste interview wat Marc de Hond heeft gegeven voor De Volkskrant staat samengevat de ervaringen van de familie in de oorlog en de kampen. Dat de helden van Wilders hiervan de grote initiators zijn en dat Hitler en Eichmann meelopers waren wordt angstvallig aan het zicht van het publiek ontrokken gehouden door De Volkskrant.

De vader van Marc de Hond is actief in verband met Viruswaanzin.nl. De partijen die betrokken zijn bij dit initiatief denken nog dat in verband met de lockdown het “voorstelbaar” is “dat het aanvankelijke besluit van 15 maart 2020 op basis van de destijds beschikbare informatie rechtmatig was”. Door terrorisme gerelateerd bedrog en bedreigingen van onderdelen van de Staat der Nederlanden is niet algemeen bekend dat de Bill and Melinda Gates Foundation samenwerkt met de tegenwoordige vertegenwoordigers van de grote partijen die in der tijd verantwoordelijk waren voor de financiering van Adolf Hitler. De familie De Hond zat in het kamp van Joseph Mengele. De beruchte kamparts die de meest gruwelijke experimenten uitvoerde op mensen.

Omdat journalisten en hun media slim de geschiedenis van de Jodenvervolging wegwerken weten meeste mensen niet dat de Coronamaatregelen het initiatief is van een collectief Nazi-artsen die zich hebben verenigd in de georganiseerde misdaad in de zorg. Deze groep is ook verantwoordelijk voor dertig miljoen AIDS doden. De Nazi’s zijn na de oorlog helemaal nooit bestreden. Adolf Hitler is van het toneel verwijderd. En Eichmann is geëxecuteerd. De grote Nazi’s die alles gedetailleerd hebben voorbereid, voor wie de oorlog is bewerkstelligd sinds 1895 en voor wiens vorstelijke ambities de Joden zijn geofferd, zijn altijd de dans der vergelding ontsprongen. Het kamp Auschwitz waar niet alleen de familie De Hond verplicht bivakkeerde is gebouwd op particulier initiatief van de onderneming van het wereldhuis van de familie van de patroon van de helden van Geert Wilders.

Wie dat precies zijn kan iedereen nauwkeurig nalezen op de website www.holocaustles.nl. Theodor Herzl, Ze’ev Jabotinsky en de grote groep die hen volgt zijn de grote verantwoordelijke voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Slavendrijvers en gettomanagers. Doel is oppermacht voor het wereldhuis van de familie Rothschild. Het is allemaal zo banaal als het hier staat geschreven. Duizenden pagina’s authentieke documenten die objectief bewijzen dat het een rode draad is van het kamp in de oorlog waar de leden van de familie De Hond als beesten zijn behandeld naar de Covid-crisis. Hitler, Eichmann, de Nazi’s. De grap van de Holocaust is dat het allemaal niet voorbij. De volgende Holocaust dreigt. De Coronamaatregelen zijn daarop een voorbereiding.

Share |

Permalinks