U bent hier: Home / Massamoord door desinformatie journalisten

Massamoord door desinformatie journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 05-08-2022 05:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van chrisklomp.nl neemt het regelmatig op voor vaccinatie-artsen en virologen die aan de frontlinie staan van het Covid-19 schandaal. Deze keer is het Lisa-Maria Kellermayr die in de media haar onversneden haat jegens ongevaccineerden ventileerde door te stellen en beweren dat zij bij besmetting zelf de rekening van hun behandeling zouden moeten betalen. Vaccinatie-arts Lisa-Maria Kellermayr heeft zelfmoord gepleegd nadat ze maandenlang doelwit was van woedende antivaxxers. Dat er geen bewijs bestaat van Sars-cov-2 en niet van het oorzakelijk verband met Covid-19 kunnen vaccinatie-artsen en journalist Chris Klomp zelf zien aan de publicaties van viroloog Maron Koopmans.

Het is niet dat de virologie kermiswetenschap is zoals complotdenkers en Wappier propageren. Dat de virologie verbeterd kan worden betekent niet dat het een achterlijke wetenschap is. De virologie kan zuiver gehandhaafd tot goede resultaten leiden. Virologie kunnen komen tot doeltreffende behandeling van ziektes. Alleen niet op de manier zoals de virologen dat in verband met Corona straffeloos menen te kunnen doen. Het strafrecht is onverkort van toepassing in het domein der virologen. Voor journalist Chris Klomp makkelijk te zien en begrijpen. De vaccinatie-artsen mogen niet worden dood gestalkt door hun slachtoffers. Het Coronatribunaal moet van start. En het Co2-tribunaal. En het stikstof-tribunaal. En het Jeugdzorg-tribunaal. Dat de stafrechter er nog niet aan te pas is gekomen houdt causaal verband met bedreigingen die worden geuit vanuit de groep der plegers van het complot tegen de mensheid, aan het adres van onderdelen van de Staat der Nederlanden.

De bedreigingen zijn nogal fors waardoor er nog niet is opgetreden. De vorm van bedrog die wordt gepleegd in verband met Sars-cov-2 staat ook aan de basis van de grote massamoord op Hiv-patiënten. Mensen zijn in de veronderstelling dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt terwijl de grote AIDS-wetenschapper Robbert Gallo in 1984 in Science cijfermatig objectief bewijst dat dit niet kan.  Robbert Gallo levert in zijn publicatie bepaalde data in tabellen. De cijfers in deze tabellen bewijzen objectief dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. Dat dr Robert Gallo die bekend is van zijn strijd tegen AIDS en mensen met HIV behandelt als personen die zijn besmet met een dodelijk virus met lange incubatie tijd is juist bizar getuige de cijfermatige bewijzen in zijn publicatie in Science in 1984.

Mensen met de leeftijd van journalist Chris Klomp dragen mogelijk actieve herinnering aan de propaganda in der tijd in verband met AIDS en de angst die dat zaaide. Blijkt allemaal te zijn gelogen. Door dezelfde groep wetenschappers als die vandaag iedereen Sars-cov-2 en Covid-19 op de mauw spelden. Dat de  feiten die het complot objectief bewijzen gewoon online staan en ook voor journalist Chris Klomp zijn te vinden met Google of elke andere zoekmachine maakt het vreemd dat deze journalist in het openbaar nog vrij zijn mening uit. Het Kabinet en Parlement worden bedrogen met kennelijk terroristisch oogmerk  door de medische wetenschappelijke specialisten waarop zij mogen vertrouwen. En journalist Chris Klomp ondersteunt gewoon de dadergroep met zijn werk.

Het is geen onwetendheid. Het wordt online zo goed uitgelegd door zoveel mensen dat het niet anders dan culpose blindheid zijn kan. Altijd heeft journalist Chris Klomp zijn mening klaar iedereen de maat nemend die niet de mainstream mening deelt. Mensen die zijn gevaccineerd hebben een grotere kans te overlijden. Dat is een negatieve bijwerking van de vaccinaties. Deze vaccinaties zetten het menselijk lichaam aan tot de productie van de eiwitten die kenmerkend zijn voor Sars-cov-2. Vervolgens valt het lichaam met het immuunsysteem dat het bezit de eigen lichaamscellen aan. Mensen worden misschien wel producenten van het virus omdat er ook viraal RNA wordt gevonden. Dat is niet de manier waarop het immuunsysteem doeltreffend wordt getraind zich te verweren tegen een nieuw virus of bacterië

Mensen zijn in bezit van een innerlijke chemische fabriek die automatisch overgaat tot de productie van antilichamen die de nieuwe indringers bestrijden. Soms is dat een steile leercurve en wordt de persoon ziek. Andere keren is de strijd makkelijker geslecht omdat het immuunsysteem ervaring heeft met het pathogeen. Gewoon basis virologie die journalist Chris Klomp heeft onthouden van zijn tijd op de basisschool toen hij biologie kreeg en les over virussen en bacteriën. Journalist Chris Klomp onderbouwt zijn standpunten en beweringen zo slecht. De feiten die objectief bewijzen dat de Coronacrisis gebaseerd is op bedrog blijken uit de publicaties waarop de mainstream virologen zich beroepen. Dat wetenschappelijke artikelen zijn gepubliceerd in Science en Nature vrijwaart niemand van wetenschapsbedrog.

Share |

Permalinks